Cum se manifesta placerea la femei

Placerea nu se limiteaza la orgasm. Mai multe fenomene fiziologice pot indica daca o femeie simte sau nu placere in timpul unei relatii intime.

Insa ce este placerea? Placerea este o senzatie care creste datorita unor stimuli. Aceasta senzatie trebuie sa fie placuta si sa satisfaca o dorinta sau o nevoie, indiferent daca este fizica sau emotionala. Placerea se afla in stransa legatura cu capul. Astfel, stimulii fizici nu sunt uneori de ajuns. Pentru a resimti placere, unele persoane simt nevoia sa sa se simta in largul lor si sa simta o conexiune intelectuala cu cel sau cu cea cu care au o relatie intima. Placerea este un lucru extrem de personal la urma urmei. Pentru a-i conferi unei femei placere, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa comunici cu ea pentru a sti exact ce isi doreste.

Exista doua surse de placere la femeie?

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este cea mai mare temperatura inregistrata pe Pamant

In materie de orgasm, femeile se impart in doua categorii: clitoridiene si vaginale. In realitate, clitorisul intervine chiar si in cazul orgasmului vaginal. Este un organ cu o lungime de 10cm al carui radacina traverseaza uretra, pana la vagin. Astfel, clitorisul poate fi stimulat pe cale externa dar si pe cale interna, prin penetrare, spre exemplu.

Alte zone erogene, precum sanii pot fi stimulati pentru a-i conferi placere unei femei. De altfel, intarirea sfarcurilor poate fi un semn de placere la femei. Insa, sensibilitatea din anumite zone poate varia in functie de fiecare femeie in parte, in functie de varsta, de ciclul menstrual sau de dispzitia din ziua respectiva.

Daca filmele pentru adulti vehiculeaza ideea ca o femeie trebuie sa tipe atunci cand simte placere, realitatea este cu totul alta. O femeie poate simti placere si sa ramana silentioasa. Inainte de a ajunge la orgasm este normal sa aiba o respiratie scadata, un ritm cardiac accelerat si sa simta o caldura intensa.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt principalele functii ale viselor

Sursa: https://www.caminteresse.fr/sciences/comment-se-manifeste-le-plaisir-chez-la-femme%e2%80%89-11180093/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More