In ce an s-a nascut Jason Derulo

Jason Derulo s-a nascut pe data de 21 septembrie 1989, in Miramar, Florida, Statele Unite ale Americii. Numele sau complet este Jason Joel Desrouleaux. Este cantaret, dansator si compozitoar american, cunoscut pentru melodii precum Watcha Say, Swalla si Don’t Wanna Go Home.

Jason Derulo s-a nascut in Miramar, Florida, parintii sai fiind originari din Haiti. A inceput sa cante de la o varsta frageda si nu doar a cantat, a si scris unele cantece. Are doi frati si surori.

Are o inaltime de 1,84m si o greutate de 78 de kilograme.

A scris primul cantec la varsta de 8 ani. In adolescenta, a inceput sa compuna si competentele sale in materie de compus au fost extrem de apreciate de specialisti. A inceput sa colaboreze cu nume mari precum Pitbull, Pleasure P. si Lil Wayne. Jason Derulo a devenit un artist traditional dupa ce a semnat cu Beluga Heights, filiala Warner Bross.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Antonio Banderas

Melodia sa, Watcha Say a castigat in popularitate rapid si s-a aflat pe primele locuri in Billboard Hot 100 o perioada lunga de timp. Primul album de succes al lui Jason Derulo a fost lansat in anul 2010. In 2011 lanseaza melodia de succes, Don’t Wanna Go Home.

In 2013 lanseaza Talk Dirty, unul din marile succese in acea perioada. Albumul Tattoos este lansat in acelasi an si se bucura de un succes enorm. Pe album se regasesc mai multe titluri de succes precum Wiggle cu Snoop Dogg. In 2015 lanseaza albumul cu numarul cinci, Swalla.

Cele mai recente succese poarta numele de Savage Love, Take You Dancing sau Love Not War. De-a lungul carierei a obtinut numeroase premii. In cadrul BMI Top Music Awards din 2011 primeste premiul de autorul-compozitorul anului pentru melodii precum In My Head, Ridin Solo si Watcha Say.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Karol G?

In octombrie 2020, averea lui Jason Derulo era estimata la 12 milioane de dolari.

Sursa: https://autourdelafrance.com/jason-derulo-fortune-2020-age-taille-poids-petite-amie-rencontres/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More