Care sunt noutatile lunii Martie pe Netflix?

Anul 2024 pe Netflix vine cu aventuri exceptionale, cu drame, thrillere si fantezii. Trebuie spus ca faimoasa platforma cu N rosu nu inceteaza sa isi reinnoiasca repertoriul de filme si seriale intr-un ritm uneori atat de frenetic incat devine dificil chiar si pentru abonati sa tina pasul.

Spaceman

Jakub Proch√°zka, interpretat de Adam Sandler, un eminent astrofizician, a fost selectat pentru o expeditie spatiala fara precedent, sponsorizata de Republica Ceha. Misiunea sa: sa studieze un nor cosmic enigmatic din apropierea lui Venus. In ajunul calatoriei sale, Jakub opteaza pentru izolare, scapand de frenezia mediatica.

Aceasta calatorie prin spatiu devine o reflectie profunda asupra vietii, tesand o legatura intre amintirile pamantesti si imensitatea universului. Spaceman va fi disponibil pe Netflix incepand cu 1 martie.

Supersex

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2024?

Supersex este o serie documentara revelatoare care ne duce in profunzime in viata lui Rocco Siffredi, o figura emblematica din industria divertismentului pentru adulti, portretizata cu brio de Alessandro Borghi. Liber inspirat din experientele si marturiile personale ale acestuia, serialul ne vorbeste despre aspecte putin cunoscute din viata starului porno. In centrul povestii se afla dezvaluiri despre originile sale, familia sa si relatia sa complexa cu dragostea. Disponibil din 6 martie.

Irish Whish

Irish Wish spune povestea captivanta a lui Maddie, interpretata de Lindsay Lohan, o tanara care isi lasa sentimentele deoparte atunci cand dragostea vietii ei se logodeste cu cea mai buna prietena a ei. Hotarata sa sustina cuplul ca domnisoare de onoare la nunta lor din Irlanda, Maddie isi tine emotiile ingropate adanc in ea. Cu cateva zile inainte de ziua cea mare, insa, eroina noastra isi pune o dorinta spontana de a gasi dragostea adevarata. In dimineata urmatoare, se trezeste uimita sa descopere ca a devenit viitoarea mireasa. Disponibil pe 15 martie.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce filme poti vedea in Martie pe Netflix

Young Royals

Discursul lui Wilhelm nu a fost lipsit de consecinte, aruncand ambele lumi intr-o criza fara precedent. Institutul, care se confrunta cu cea mai grava criza din istoria sa, se afla in centrul unei furtuni mediatice si sociale, in timp ce curtea regala este zguduita de valurile unei dezbateri publice despre traditii.

In mijlocul acestei framantari, printul Wilhelm si Simon, fiecare in felul sau, se lupta sa isi reconcilieze dorinta de libertate personala cu asteptarile si obligatiile care apasa pe umerii lor. Va supravietui relatia lor acestui haos?

Sursa: https://www.netflix-news.com/articles/programmes/1581378-ce-que-netflix-vous-reserve-comme-nouveautes-pour-fevrier-agenda-des-sorties-films-et-serie-2024-21-02-2024/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More