Care sunt cele mai bune filme pentru copii

Exista diferite tipuri de filme, in functie de public, chiar daca sunt unele care se adreseaza intregii familii. Parintii trebuie sa aleaga cu grija filmele la care se uita copiii lor. Publicul tanar nu trebuie sa vada scene violente sau scene greu de inteles.

Filmele pentru copii sunt atat de numeroase incat este greu sa le alegi pe cele mai bune. Iata cateva din ele.

Harry Potter

Este o serie de filme, toate considerate cele mai bune filme a tuturor timpurilor. Primul film Harry Potter a aparut in 2001 si actori cunoscuti precum Daniel Radcliffe si Emma Watson fac parte din distributie. Este un lung-metraj care spune povestea unui tanar vrajitor care invata magia la Poudlard.

Mary Poppins

Mary Poppins este un film care reuneste mai multe stiluri: comedie, comedie muzicala si animatie. Este povestea unei dadace angajate de un bancher si de sotia acestuia sa se ocupe de copii. Este un film clasic de vizionat in familie. Este ideal atat pentru copii cat si pentru parinti.

Asemanatoare

Care sunt cele mai interesante noutati pe Netflix in luna…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune filme de Halloween

Cartea Junglei

Cartea Junglei se numara printre cele mai bune filme pentru copii. Filmul spune povestea unui baiat abandonat, pe nume Mowgli, descoperit de o pantera care il incredinteaza unei familii de lupi.

Alice in Tara Minunilor

Alice in Tara Minunilor este un film clasic din colectia Disney. Este o combinatie intre genul aventura si fantastic. Este povestea unei fete pe nume Alice care pleaca in urmarirea unui iepure si se trezeste intr-o lume in care traiesc creaturi insolite.

Dragons

Dragons este un film de animatie 3D produs de DreamWorks Animation. Un amestec de aventura si comedie, acest lung-metraj este ideal pentru tneri si adulti deopotriva. Spune povestea unui tanar Viking care vrea sa lupte impotriva dragonilor. Viata tanarului este data peste cap in momentul in care intalneste una din aceste creaturi si aceasta din urma va deveni prietenul sau.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care a fost cea mai scumpa scena din istoria cinematografiei?

Sursa: https://www.plare.fr/top-des-films-a-faire-regarder-a-un-enfant/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More