Care sunt cele mai bune filme ale anului 2020?

Cunosti cele mai bune filme ale anului 2020?

Anul 2020 a fost lung si dificil pentru multi dintre noi si filmele au fost un refugiu de care cu totii am avut nevoie in perioada in care am stat inchisi in casa. Chiar daca numeroase au fost filmele amanate pentru anul 2021 si multe au fost lansate doar pe platforme de streaming gen Netflix, am reusit sa intocmim un mic top al celor mai bune filme ale anului 2020.

Tenet al lui Christopher Nolan

Tenet, realizat de geniul britanic Christopher Nolan este deja un film clasic. Filmul, la jumatatea drumului dintre spionaj si science-fiction, s-a bucurat de un succes imens la scurt timp de la lansare. Personajul principal, interpretat de catre John David Washington lupta impotriva unui dusman care avanseaza mascat si care opereaza din…viitor.

JoJo Rabbit, al lui Taika Waititi

Asemanatoare

Care sunt cele mai lungi filme din istoria cinematografiei?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele trei filme care au castigat cele mai multe premii Oscar?

Cum poti realiza o satira cu subiectul al III-lea Reich nazist prin ochii unui copil german in varsta de 10 ani? Realizatorul neo-zeelandez Taika Waititi a reusit acest pariu nebun, acela de a adapta romanul Le ciel en cage apartinand lui Christine Leunens.

Filmul urmareste aventurile lui JoJo, un tanar german. Viziunea sa asupra lumii se schimba radical atunci cand descopera ca mama sa, intepretata de Scarlett Johansson ascunde o tanara de origine evreiasca in hambarul lor…

Knives Out al lui Rian Johnson

Dupa excelentul Looper, Rian Johnson ne ofera Knives Out. Un polar pasionant care pare sa adune toate ingredientele unei anchete reusite: un imens conac britanic, o mare familie burgheza, personaje care mai de care mai colorate, o crima de care cu totii ar putea fi banuiti si, evident…un detectiv putin cam brut insa perspicace, excelent interpretat de Daniel Craig, intr-un registru cu care acesta din urma nu este obisnuit.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cele mai noi filme de comedie de vizionat pe Netflix

Un film pe care multi dintre noi poate nu am avut ocazia sa il vizionam…

Tu pe care le-ai vizionat din cele enumerate mai sus?

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More