Ce filme poti vedea in Martie pe Netflix

Esti curios sa afli si tu care sunt filmele care pot fi vizionate in luna Martie pe Netflix? Atunci randurile acestea sunt pentru tine.

Moxie: 3 Martie

Realizat de catre Amy Poehler, Moxie povesteste lansarea unei revolutii feministe lansate intr-un liceu dintr-un orasel din Texas. Aceasta revolutie feminista este initiata de catre Viv Carter, o tanara in varsta de 16 ani, extrem de revoltata impotriva sistemului si a tot ce presupune acesta. Miscarea sa, demarata cu surle si trambite si inspirata de mama sa, fosta membra a unei trupe punk va fi apreciata de numeroase alte tinere care se alatura initiativei.

Sentinelle: 5 Martie

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune filme politiste de pe Netflix?

Sentinelle este noul film oferit de Julien Lelercq. Acest thriller ne vorbeste despre urmarirea fara incetare a Klarei (Olga Kurylenko), o interpreta in cadrul Armatei Franceze, care acum a fost transferata in cadrul Operation Sentinelle. Scopul Klarei este acela de a gasi violatorii si ucigasii surorii sale Tania. Klara va face tot ce ii sta in putere sa ii gaseasca pe agresori si sa isi razbune sora insa misiunea sa o va forta sa se confrunte cu fiul unui puternic oligarh rus.

A Weeek Away: 26 Martie

Comedie muzicala si romantica pentru adolescenti, A Week Away spune povestea lui Will Hwakins, un adolescent rebel care va fi nevoit sa aleaga intre un centru de detentie pentru minori si o tabara de vara crestina in urma unei infruntari violente cu Justitia. Will alege in cele din urma tabara de vara si va descoperi iubirea adevarata datorita unei tinere prezente aici.

Bad Trip: 26 Martie

Bad Trip, film realizat de catre producatorii Jackass, este o comedie filmata cu camera ascunsa si spune povestea a doi prieteni intrepretati de actorii Eric Andre si Lil Rel Howery, intr-un road trip cu destinatia New York, road trip ritmat de numeroase glume facute unor victime pe cat de inocente pe atat de necunoscute.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile lunii august pe Netflix?

Sursa: https://www.allocine.fr/article/fichearticle_gen_carticle=18697138.html

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More