Care sunt cele mai memorabile morti din saga James Bond realizata de Daniel Craig?

Ce moarte a avut cel mai mare impact asupra ta?

Saga James Bond, cu Daniel Craig in rolul principal, este, fara indoiala, cea mai influenta din universul creat de Ian Fleming. Aceasta reinnoire completa a personajului a facut din Daniel Craig cel mai bun James Bond din cinematografie. Dar aventurile sale sunt, de asemenea, sinonime cu morti semnificative de-a lungul episoadelor, pana la apoteoza sa. Facem o trecere in revista a deceselor care au marcat saga. Atentie, urmeaza spoilere.

Sévérine, Skyfall

Ea nu este fata James Bond care a avut cel mai mare impact in saga in timpul epocii Daniel Craig. Cu toate acestea, Sévérine sufera o moarte socanta destul de devreme in Skyfall. In acest episod, ea este singura relatie a agentului 007 si, ca intotdeauna in cazul spionului Majestatii Sale, nu iese nevatamata. Este ucisa cu lasitate de periculosul Silva, impuscata in cap in timp ce era legata si folosita pe post de cobai pentru o sesiune de filmare.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai lungi filme din istoria cinematografiei?

Raoul Silva, Skyfall

Javier Bardem l-a interpretat pe Silva, unul dintre cei mai interesanti si mai reusiti antagonisti din epoca Daniel Craig. El este nemilos si are o singura obsesie: sa se razbune pe fostul sau angajator care l-a lasat sa moara: MI6 si M, fostul sau superior. Soarta lor va fi tragica, iar Silva va pieri sub lama cutitului lui James Bond in adancurile Scotiei, acolo unde totul a inceput pentru eroul nostru.

Mr Hinx, Spectre

In ciuda muschilor sai, domnul Hinx nu a reusit sa il invinga pe Bond. Pe masura ce castiga avantajul asupra spionului britanic, Hinx este pacalit de viclenia lui Bond, ajutat de Madeleine Swann. Secventa, la bordul unui tren, este palpitanta, iar viteza masinii pune stapanire pe uriasul om. Bond isi infasoara o franghie in jurul gatului, o leaga de niste tamburi de metal si apoi arunca totul prin usa deschisa a trenului, tarandu-si inamicul cu el. Scena este atat surprinzatoare, cat si amuzanta.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune filme pentru copii

Felix Leiter, No Time To Die

Agentul CIA Felix Leiter a aparut pentru prima data in Casino Royale, unde si-a imprumutat serviciile noului sau prieten Bond. El va fi vazut din nou in continuarea acestuia, Quantum of Solace, si apoi in Die Can Wait. Felix este singurul prieten adevarat al lui Bond. In timpul unei ultime investigatii, Felix este tradat si impuscat in stomac de Logan Ash, un agent dublu al CIA. Bond este prezent alaturi de el in timp ce Felix moare in bratele sale.

 

Sursa: https://dailygeekshow.com/morts-marquantes-james-bond/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More