Care sunt noutatile lunii septembrie pe Netflix?

Nu rata noile seriale Netflix care vin in aceasta toamna! In ciuda grevelor din industria de divertisment, luna septembrie 2023 promite sa fie plina de noi lansari. Dupa lansarile de profil ale sezonului 3 din The Witcher, sezonului 2 din Sweet Magnolias si sezonului 2 din Heartstopper, Netflix a dezvaluit mult-asteptatul sezon 5 din Virgin River.

Noile seriale Netflix in septembrie 2023

Iata care sunt cele mai importante seriale Netflix care vor aparea pe parcursul lunii septembrie 2023. Incepem cu episoadele finale din Disenchantment.

Disenchantment partea 5

Data lansarii: 1 septembrie

Daca ai asteptat cu nerabdare continuarea serialului Disenchantment inca de la difuzarea ultimei parti in februarie 2022, vei fi incantat sa afli ca a cincea si ultima parte (cunoscuta si ca sezonul 3) va fi in sfarsit lansata pe 1 septembrie. Informatiile despre acest serial de animatie pentru adulti au fost destul de putine, dar fanii au primit oficial vestea buna a sezonului final cu o luna inainte de lansare.

Asemanatoare

Care este cel mai bun film Disney+?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este cel mai vizionat film din istorie

Virgin River sezonul 5 (partea 1)

Data lansarii: 7 septembrie

Fanii serialului Virgin River au fost nevoiti sa astepte mai mult decat se asteptau. Cel de-al cincilea sezon al acestei drame romantice de succes trebuia initial sa fie difuzat in iulie 2023, la fel ca si cele doua sezoane anterioare. In cele din urma, Virgin River sezonul 5 va sosi cu 10 episoade noi pe 7 septembrie. Ultimele doua episoade cu tematica de vacanta vor fi rezervate pentru luna noiembrie.

Sex Education sezonul 4

Data lansarii: 21 septembrie

Cum platformei Netflix ii place sa ne ofere mai multe sezoane finale in aceeasi luna, septembrie nu face exceptie. Dupa finalul lui Disenchantment, mult indragitul serial pentru adolescenti Sex Education isi ia adio odata cu lansarea celui de-al patrulea si ultimul sezon, pe 21 septembrie. Afla cum se incheie serialul in aceasta toamna pe Netflix.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce filme vor fi lansate pe Netflix in 2024?

 

Sursa: https://encause.fr/films-et-series-originaux-netflix-a-venir-en-septembre-2023/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More