Ce filme de Craciun poti urmari pe Netflix in 2022

Craciunul se apropie cu pasi repezi si Netflix va prezenta in avanpremiera numeroase filme si seriale de Craciun, originale Netflix, pentru a celebra aceasta frumoasa perioada a anului, indragita de noi toti.

Gabby’s Dollhouse (episod de Craciun in sezonul 6)

Un sezon nou al serialului DreamWorks Gabby’s Dollhouse isi face aparitia incepand cu data de 1 noiembrie pe Netflix si, in acest nou sezon, va exista un episod special de Craciun. Iata putinele informatii pe care le detinem cu privire la acest nou episod de vacanta. Intr-un moment de vacanta magic alaturi de Gabby si Pandy, decoreaza casa de papusi si ajut-o pe Santa Kitty si pe renul acesteia Kitty sa salveze Craciunul in casa de papusi a lui Gabby.

The Claus Family 2

Asemanatoare

Care sunt cele mai lungi filme din istoria cinematografiei?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune filme SF pe Netflix in 2021

The Claus Family 2 poate fi urmarit pe Netflix incepand cu data de 8 noiembrie. Ruben Vandenborre se reintoarce pentru a conduce franciza de Craciun Netflix in olandeza destinata familiilor cu copii. Iata ce informatii avem pana in prezent: Mos Craciun are o singura sarcina pe an? Aceea de a livra caoduri copiilor in noaptea de Craciun. Insa, in timp ce Jules preia fraiele, il ajuta pe bunicul sau, Mos Craciun, primeste o scrisoare din partea unei fetite cu un dar special.

Falling For Christmas

Incepand cu data de 10 noiembrie, acest film poate fi vizionat pe Netflix. Este unul din filmele cu Lindsay Lohan ce pot fi urmarite exclusiv pe Netflix in urmatorii doi ani. Mostenitoarea unui hotel, recent logodita si afectata de un accident teribil, petrecut in urma cu putin timp, se va indragosti nebuneste de proprietarul unui han.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile Netflix din luna aprilie pe care le asteptam cu nerabdare

How to Ruin Christmas : The Baby Shower

Acest serial va fi disponibil incepand cu data de 16 decembrie. Este vorba de sezonul trei. Inca nu avem foarte multe informatii despre ce se va intampla in noul sezon.

Sursa: https://netflix-news.atsit.in/2022/09/08/whats-coming-to-netflix-for-christmas-2022/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More