Care sunt filmele si serialele Netflix pe care nu trebuie sa le ratezi in 2022

Mai este putin pana cand luna August isi va intra in drepturi. Chiar daca pentru multi luna august rimeaza cu vacanta, Netflix este neobosit si ne promite o serie de noutati frumoase pentru luna august.

Sezonul 3 al serialului Never Have I Ever soseste pe Netflix

Incepem cu serialul Never Have I Ever, un serial creat de Mindy Kaling si inspirat de adolescenta acesteia din urma. In septembrie 2021 Netflix anunta un sezon 3 al aventurilor lui Devi si a prietenelor sale, Eleanor si Fabiola. Si data este deja fixata, eroina noastra favorita se reintoarce pe data de 12 august 2022 pe Netflix. Va ramane in cele din urma cu Paxton sau cu Ben? Sa speram ca vom afla…

Wedding Season, comedia romantica a anului

Asemanatoare

Care sunt noutatile lunii septembrie pe Netflix?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile lunii august pe Netflix?

Este deja cert acest lucru: Wedding Season va fi comedia romantica a verii anului 2022. Filmul spune povestea lui Asha, o tanara celibatara insa foarte fericita pentru statutul sau. Insa, aceasta situatie nu este deloc pe gustul mamei sale si aceasta din urma o va inscrie pe o aplicatie de dating. Asha va face cunostinta cu Ravi care, la fel ca si ea, prefera sa ramana celibatar. Wedding Season va fi disponibil pe Netflix incepand cu 4 august 2022.

Look both ways, cu Lili Reinhart in doua lumi paralele

Lili Reinhart va fi in centrul unei comedii romantice in aceasta vara, care ar putea deveni concurenta directa a comediei romantice Wedding Season. Este vorba despre Look Both Ways. Actrita din serialul Riverdale interpreteaza rolul unei tinere nevoite sa faca fata a doua realitati: pe de o parte, ramane insarcinata si va trebui sa se reintoarca in orasul natal, Texas. Pe de alta parte, isi va continua cariera de vis in Los Angeles. Filmul ne da intalnire pe data de 17 august pentru a descoperi ce drum va adopta eroina.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt mai bune filme cu super-eroi ce urmeaza sa fie lansate

Sursa: https://www.cosmopolitan.fr/netflix-les-films-et-series-a-ne-surtout-pas-louper-au-mois-d-aout-2022,2058184.asp

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More