Care Este Semnificatia Numarului 21 In Numerologie

Numarul 21 este compus din vibratia numarului 2 si 1. Numarul 2 rezoneaza cu atributele dualitatii si a cautarii echilibrului,a consideratiei si a cooperarii, a relatiilor si pateneriatelor, altruismului si misiunii sufletului.

Care este semnficatia numarului 21

Energiile cifrei 1 cuprind plecari noi, noi inceputuri, independenta, motivatie, unicitate, efort si progres, realizare, implinire si succes. Un lucru care face din numarul 21 un numar al polivalentei, al energiei, al carismei si comunicarii.

Ingerul pazitor sugereaza faptul ca pot exista noi oportunitati sau directii in viata de urmat care te vor duce in directii noi si interesante deopotriva. Trebuie sa ai incredere ca ingerii tai pazitori sunt alaturi de tine si te vor ghida la tot pasul, in toate schimbarile si toate tranzitiile din viata. Te vor incuraja sa ramai calm, echilibrat si fericit si vei vedea ca totul se va aranja in propriul tau beneficiu.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 12 in numerologie

Numarul 21 este un mesaj din partea ingerilor tai pazitori care te invita sa fii mai constient, sa iti asculti mai des gandurile, sa iti manifesti cu mai mare curaj ideile si credintele sa faci in asa fel incat sa le transformi in realitate. Numarul 21 este alaturi de tine pentru a te incuraja sa fii optimist si sa iti mentii atitudinea pozitiva in fata numeroaselor schimbari si/sau circumstantelor actuale ale vietii deoarece acest luru te va ajuta sa ai parte de rezultatele dorite.

Numarul 21 iti cere sa iti mentii credinta si asteptarile tale pozitive cu privire la toate aspectele din viata ta. Trebuie sa nu te lasi coplesit de gandurile negative si sa nu iti pierzi niciodata speranta. Foloseste mereu afirmatii pozitive pentru a-ti intari determinarea si de a ramane conectat cu regatul ingerilor.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 16 in numerologie

Numarul 21 se afla in egala masura in stransa legatura cu numarul 3 (2+1=3) si cu ingerul numarul 3.
Cei nascuti in data de 21 a lunii sunt cu adevarat privilegiati, rasfatatii sortii.

Sursa: https://angemessager.com/numeros-ange/signification-nombre-ange-21/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More