Care este semnificatia cifrei 13 in numerologie

Ah, celebrul numar 13, obiect al superstitiilor, al fricii si fantasmelor. Dificil de spus de unde vine mai exact aceasta superstitie. O posibila explicatie ar putea avea legatura cu Cina cea de Taina care i-a reunit pe cei 12 Apostoli si pe Iuda, cel de-al 13 -lea barbat, simbolizand suferinta Mantuitorului Iisus Hristos. Ar mai putea face referire la cea de-a 13-a litera a alfabetului ebraic care desemneaza moartea sau poate Antichitatea atunci cand Filip al II-lea al Macedoniei a adaugat statuia sa celor 12 zei si a fost ucis la scurt timp.

Care este semnificatia cifrei 13?

In numerologie, numarul 13 semnifica sfarsitul unui lucru si inceputul altuia. Cu alte cuvinte, “moartea” unui lucru sau fiinte si renasterea alteia. Numarul 13 simbolizeaza o schimbare importanta, care poate fi pozitiva sau negativa. Numarul 13 nu este nici un numar bun nici un numar rau. Poate anunta o separare dureroasa dar si o intalnire sentimentala fericita, o mare pierdere financiara sau un castig important, o reusita importanta sau un esec rasunator,pe scurt, o schimbare importanta in viata unei persoane.

Asemanatoare

Ce trebuie sa stii despre numerologia anului 2024?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 14 in numerologie

Transformarea si noutatea, iata pe scurt semnificatia cifrei 13 in numerologie. 13 este semnul unei constructii noi, a unor baze noi, a unei schimbari importante. In unele cazuri, 13 poate semnifica o sexualitate importanta sau o anumita agresivitate.

Numarul 13 este un numar extrem de feminin. Pentru a intra in contact cu oamenii, ingerii trimit adesea semne, simboluri sau mesaje ascunse prin intermediul numerelor. Cu ajutorul numarului 13, ingerul tau pazitor vrea sa te asigure de faptul ca este mereu alaturi de tine, te pazeste si are grija de tine. Te ajuta sa fii mereu pozitiv si optimist.

Atunci cand numarul 13 iti apare in mod regulat, mesajul este cu totul si cu totul altfel. Ingerul tau pazitor vrea sa te ghideze si sa te sustina in misiunea pe care o ai pe acest Pamant. Fii, drept urmare, foarte atent la semnalele pe care acesta incearca sa ti le transmita.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care Este Semnificatia Numarului 21 In Numerologie

Sursa: http://www.01numerologie.com/la-signification-du-nombre-13-215

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More