Care sunt sfaturile unui celebru numerolog pentru a evita cele mai frecvente greseli

Vrei o initiere in numerologie? Perfect! Aceasta reprezinta o modalitate excelenta de a te cunoaste mai bine. Iata care sunt greselile pe care nu trebuie sa le faci atunci cand esti la inceput, cu Lydie Castells, numerolog si autor.

Inainte de a incepe, sa aruncam o privire asupra a ceea ce este de fapt numerologia, care este mai putin cunoscuta decat astrologia. „Numerologia este un instrument care utilizeaza elementele care ne fac unici in societate, adica numele de nastere, toate prenumele si data nasterii, pentru a ne ajuta sa ne descifram personalitatea”, explica Lydie Castells, numerolog si autoare a numeroase carti, printre care Numérologie (Ed. Eyrolles). Fiecarei litere din alfabet ii este asociat un numar (A = 1, B = 2 etc.) si, dupa cateva calcule simple, obtinem unul sau mai multe numere-cheie, fiecare cu o simbolistica foarte specifica. Numerologia iti permite sa iti descoperi darurile si talentele, obiectivele de viata, sa iti cunosti mai bine personalitatea si, de asemenea, sa iei mai usor decizii… Daca te intereseaza acest domeniu, iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care trebuie sa le eviti!

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum iti calculezi corect anul personal si cum il poti interpreta

Greseala numarul 1: sa crezi ca numerologia este un instrument de arta divinatorie

„Numerologia, explica expertul Lydie Castells, este un instrument de decizie, dar nu ea este cea care decide; individul ramane propriul sau stapan”. De aceea, experta isi numeste metoda Numerologie strategica. Asadar, nu este vorba de previziuni (ce se va intampla), ci mai degraba de un fel de GPS care da indicatii despre ceea ce este favorabil pentru un consultant. Iata cum functioneaza. Calculandu-ti anul personal, vei avea o indicatie precisa a „vanturilor favorabile” pentru navigatia ta. Desigur, poti decide sa mergi impotriva curentului, dar asta te va costa energie. Pe de alta parte, daca urmezi fluxul anului personal, va fi mai usor.

Cum iti calculezi anul personal? Tot ce trebuie sa faci este sa aduni (si apoi sa scazi) ziua si luna nasterii si anul calendaristic curent. Sa luam exemplul unei persoane nascute pe 13 octombrie. Anul sau personal este 13 + 10 = 23 si 2 + 3 = 5, asa ca adaugam 7 la acest numar (rezultatul 2+0+2+3). Nascuta la 13 octombrie, anul personal al acestei persoane va fi, prin urmare, 5 + 7 = 12 = 1+ 2 = 3

Greseala numarul 2: Sa crezi ca fiecare persoana poate fi rezumata la un singur numar

Asemanatoare

Care este semnificatia portalului energetic 6:6?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 13 in numerologie

„Cat de des aud”, spune numerologul Lydie Castells, „ca eu sunt calea vietii 3? Suntem fiinte mult mai complexe, cu multe ambivalente, blocaje emotionale, credinte limitative, insotite de un mediu care ne sprijina sau nu…”. Asadar, da, calea vietii este una dintre caracteristicile fiecarei personalitati, dar exista multe altele. Pentru a ne ajuta sa intelegem complexitatea fiecarui individ, expertul a creat conceptul de arbore personal, cu 7 cifre-cheie si o dinamica de viata. Apoi, intelegand semnificatia fiecarui numar, cu ajutorul cartilor sale, „poti lua in considerare complexitatea fiecarei persoane. Sa luam un exemplu. Un consultant are in arborele sau personal cifra 3 si 7. Cifra 3 incurajeaza comunicarea si o viata sociala activa. Pe de alta parte, lui 7 ii place sa stea in pestera lui. Este acest lucru incompatibil? Nu, nu chiar. Consultantii trebuie doar sa accepte aceste doua fatete ale personalitatii lor si sa isi rezerve timp pentru a fi singuri intre alte momente de jovialitate… Acelasi lucru este valabil si pentru un angajat cu un 9 (spirit colectiv, nevoia de a vedea alti oameni) si un 7 (nevoia de a fi singur). Nu este usor pentru el sa fie tot timpul intr-un spatiu deschis, de exemplu.) ziua si luna nasterii si anul calendaristic curent. Sa luam exemplul unei persoane nascute pe 13 octombrie. Anul sau personal este 13 + 10 = 23 si 2 + 3 = 5, asa ca adaugam 7 la acest numar (rezultatul 2+0+2+3). Nascuta pe 13 octombrie, anul personal al acestei persoane va fi, prin urmare, 5 + 7 = 12 = 1+ 2 = 3.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 14 in numerologie

Conform simbolisticii lui 3, acesta este un an favorabil pentru a crea, a comunica, a incuraja cresterea personala si a incepe ceva nou, actiuni noi. Acum, daca consultantul prefera sa „hiberneze”, nu se va intampla nimic. Daca, in schimb, decide sa actioneze, se va lasa purtat de energia anului personal (ceea ce este cu totul altceva decat „iata ce ti se pregateste pentru anul acesta”).

In acest fel, fiecare an dezvolta o tema majora, o anumita intalnire cu sine si cu propriul parcurs personal: ar trebui sa ma antrenez? Sa-mi schimb locul de munca? Sa muncesc mai mult la abilitatile mele? Sa fiu mai indraznet?

Numerologia te ajuta sa traiesti mai bine cu tine insuti si mai bine cu ceilalti!

Greseala numarul 3: Sa crezi ca numerologia nu este pentru tine pentru ca nu-ti place matematica!

Numerologia are foarte putin de-a face cu matematica. In afara de adunari foarte simple (1+1 = 2), nu exista formule complicate de invatat. Este o modalitate distractiva de a te cunoaste pe tine insuti si poate fi chiar o modalitate excelenta de a lua din nou contact cu matematica!

Sursa: https://www.voici.fr/astrologie/numerologie-les-conseils-dune-celebre-numerologue-pour-eviter-les-erreurs-les-plus-frequentes-753223

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More