Care este cea mai subestimata zodie?

Cand vine vorba de flamboaiantul Leu, toata lumea pare putin cenusie. Iata care este cel mai subestimat semn al zodiacului si de ce merita mai multa atentie.

„Oricum nu am nevoie de recunoastere: stiu cat valoreaza munca mea.” Asta ii vei auzi spunand intr-un amestec destul de ciudat de umilinta autentica si mandrie ranita. Este semnul lor zodiacal vazut ca fiind cel mai putin distractiv si mai putin interesant dintre toate? Ei nu se lasa deranjati de asta si raman concentrati pe obiectivele lor. La suprafata, asta este. In adancul sufletului, acest semn este mult mai preocupat de ceea ce cred ceilalti decat le pasa sa recunoasca. Asa ca da, faptul ca sunt considerati semnul cel mai putin „cool” din zodiac ii apasa uneori. Si daca crezi ca acest lucru nu te priveste, nu uita ca poate fi vorba despre ascendentul tau sau despre semnul tau lunar. Iti vom explica de ce acest semn este cel mai subestimat si, mai ales, de ce ne inselam in privinta lui.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele trei zodii care se vor imbogati in 2024?

Aceasta zodie este considerata prea plictisitoare

Intr-o perioada in care totul trebuie sa fie distractiv, rapid si relaxat, este fatal: umilinta, standardele exigente si rabdarea acestui semn zodiacal sunt considerate a fi criteriile supreme pentru statutul de déclassé. Unii dintre voi v-ati dat deja seama ca vorbim despre Fecioara si despre eticheta sa de varf de clasa. Nu ai nicio idee despre ce vorbim? Vom fi scurti. Fecioara este semnul intoarcerii la scoala, al planificarii si al post-it-urilor cu coduri de culori. Imparte planeta intelectualilor, Mercur (minte, comunicare) cu Gemenii. In timp ce Gemenii mostenesc partea de „brainstorming, dezbateri si jocuri de cuvinte”, Fecioara este mai mult in foi de calcul excel, rutine si analize predictive.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt ritualurile pentru sezonul Scorpionului?

Elementul sau? Pamantul, elementul muncii, al pragmatismului si al rabdarii. Crezul ei? Daca toate tesaturile sunt calcate si nimic nu iese in evidenta, nu am niciun motiv sa mor”. Nu este deloc o exagerare, avand in vedere reputatia Fecioarei de obsedata de control. Calma si introvertita, aceasta zodie nu este atrasa de zadarnicie sau de lumina reflectoarelor. Lucrul lor este mai degraba gustul pentru efort si lucrul bine facut, repetitia care duce la perfectiune. Sa se faca util? Acesta este principiul care il ghideaza. De fapt, la Fecioara, fiecare obiect isi are rostul si locul sau. Ea prefera eficienta in locul decorului, durabilitatea in locul impulsului. Pe scurt, ei gandesc mult, uneori prea mult, desigur. I se poate reprosa ca este prea rigida, nu este spontana, nu este „distractiva”.

Zodia pe care toata lumea se bazeaza

A-i subestima ar insemna sa inchidem ochii la munca pe care o depun in fiecare zi, in spatele scenei, pentru altii. Colega ta Fecioara te poate face sa razi cu organigrama ei ordonata. Dar ea iti  economiseste timp pretios, pe care il poti petrece savurand un aperitiv in aceasta seara. Acest semn cel mai ipohondru poate avea o fobie de germeni care ti se pare disproportionata, dar nu vei lua nimic de la acesti maniaci. Sigur, are o cutie de cutii si o punga de pungi aranjate dupa marime si scop. Dar cand vei avea nevoie de ajutor pentru a-ti sorta apartamentul inainte de o mutare, te vei bucura sa ai la indemana expertiza ei aproape militara.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt caracteristicile unei persoane născute în ianuarie?

 

Sursa: https://www.elle.fr/Astrologie/Dossier-Astro/Quel-est-le-signe-astrologique-le-plus-sous-estime-4231223

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More