Care sunt cele 9 cifre ale numerologiei la locul de munca?

Numerologia a devenit din ce in ce mai populara in ultimii ani. Si pe buna dreptate, principiul este simplu: iti gasesti numarul vietii si te raportezi la diferitele tale profiluri in mai multe domenii, cum ar fi dragostea, norocul sau locul de munca. Afla in acest articol tot ce trebuie sa stii despre numerologia la locul de munca.

Ce inseamna cifrele numerologiei la locul de munca?

In domeniul numerologiei la locul de munca, exista 9 numere care pot corespunde profilului tau profesional. Pentru a afla care este numarul tau, tot ce trebuie sa faci este sa aduni data nasterii tale completa (zi/luna/an) si sa o reduci pana cand formeaza un numar simplu intre 1 si 9.

Odata ce ti-ai gasit „numarul vietii”, tot ce trebuie sa faci este sa te raportezi la descrierea ta. Iata o schita a trasaturilor tale de personalitate la locul de munca in functie de numarul tau.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce semnificatie are cifra 4

1

Cuvantul care te descrie cel mai bine este „ingeniozitate”. Esti inteligent, viclean si vei gasi intotdeauna o cale ocolitoare de a-ti rezolva problemele.

2

Daca numarul vietii tale este 2, esti, fara indoiala, facut pentru o meserie in domeniul securitatii: jandarmeria, armata, politia, paza sau supravegherea sunt meseriile tale preferate!

3

Ceea ce trebuie neaparat sa eviti daca esti atasat de numarul 3, sunt profesiile sedentare. Sa fii inchisa intr-un birou sau in aceeasi pozitie toata ziua nu este pentru tine.

4

Ceea ce dezvaluie numarul tau este marea ta constiinta profesionala. Nu numeri orele si nu precupetesti niciun efort atunci cand vine vorba de a-ti duce la bun sfarsit munca.

5

Numarul 5 are tot ce ai nevoie pentru a reusi, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa te apuci de treaba!

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum iti afli numarul norocos?

6

Numarul 6 reprezinta tineretea, simpatia si bucuria.

7

Numarul 7 este mai presus de toate un om de actiune. La fel ca adevaratii berbeci, prefera actiunea in locul discutiilor sau al reflectiei.

 8

Visarea cu ochii deschisi si nesabuinta te caracterizeaza perfect. Ai grija sa nu lasi aceasta tendinta de a fi visator, aiurit, sa te acapareze.

9

Ingeniozitatea este cea mai buna calitate a ta! Datorita solutiilor neasteptate si a sistemului D, iesi intotdeauna invingatoare.

Nu uita sa folosesti numerologia la locul de munca pentru a te ghida in deciziile si alegerile profesionale.

Sursa: https://www.wemystic.fr/numerologie-travail/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More