Care este sensul numerelor karmice

Conform numerologiei, exista 4 numere karmice: 13, 14, 16 si 19. Acestea sunt rezultatul sumei numerelor care alcatuiesc o data de nastere si au o anumita semnificatie in viata fiecarei persoane. Pentru a intelege mai bine numerele karmice, va oferim urmatoarele explicatii.

Ce sunt numerele karmice?

Atunci cand oamenii fac calcule numerologice si dau peste un numar karmic, foarte des ii cuprinde teama. Insa karma este intoarcerea fireasca a actiunilor noastre, nu o pedeapsa, ci o oportunitate de invatare pentru suflet in cautarea procesului nostru evolutiv. Daca din data nasterii rezulta un numar karmic, nu trebuie sa va alarmati, deoarece acesta nu este nici un semn rau, nici un semn de blestem, karma se poate ocupa de diferite aspecte ale vietii dumneavoastra: motivatia, caracterul, stilul de viata, karma familiala, numarul psihic si poate sa apara la diferite grade de intensitate in decursul unei vieti. Pentru unii, karma definita de numerologie este resimtita sub forma unor temeri sau fantezii. Pentru altii, problema identificata de numar poate parea atat de naturala incat este considerata chiar o trasatura de personalitate si este greu de recunoscut.

Ghice ce mai avem pentru tine?  00:00 – Care este semnificatia si mesajul ascuns al acestei ore in oglinda?

Drumul vietii 13

Acest numar reprezinta calea transformarii. Numarul karmic 13 este asociat cu o viata trecuta a unor persoane care nu si-au dezvoltat competentele profesionale, abilitatile si darurile, disciplina si abilitatile. Intr-o alta viata trebuie sa fi trait in detrimentul altuia, nu ati fost in masura sa va intretineti din cauza lenei, invidiei sau prin proasta gestionare a finantelor. Aceasta karma va urmareste si aveti posibilitatea de a schimba aceasta situatie, de a va implica, de a va dezvolta competentele si de a respecta munca si eforturile celorlalti. Este obisnuit ca persoanele cu aceasta karma sa fi fost nevoite sa munceasca de timpuriu, sa se fi confruntat cu situatii dificile si perioade de munca in care a fost nevoie de multa perseverenta si rabdare pentru a nu renunta, desi aceasta este o incercare a propriei karme.

Asemanatoare

Cum se calculeaza numarul activ in numerologie?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt schimbarile la care te poti astepta in acest an in functie de numarul tau personal?

Drumul vietii 14

Ca si celelalte numere karmice, 14 are o semnificatie spirituala. Persoana cu traiectoria vietii 14 a avut probabil probleme cu excesele si viciile in trecut. Ati trait momente de abuz de droguri, sex, mancare, alcool sau orice alt aspect lumesc, traite fara limite. Te-ai agatat de ceea ce iti dadea o placere de moment, fara sa tii cont de propriul corp si de consecintele actiunilor tale in viata ta si a celorlalti. Te intorci la aceasta karma pentru a putea gasi un scop adevarat pentru viata ta, pentru a-ti imbunatati comportamentul, pentru a invata sa spui nu tentatiilor, pentru a avea o mai mare iubire fata de ceilalti si pentru a-ti dezvolta spiritualitatea, in cautarea unei evolutii a spiritului.

Drumul vietii 16

Fiind unul dintre numerele karmice, 16 este legat de una dintre cele mai frecvente probleme: vanitate excesiva, ego foarte ridicat, temperament, atasament intempestiv, violent si excesiv fata de bunurile materiale. Este posibil ca in vietile anterioare sa fi acordat o valoare prea mare posesiunilor tale, aspectului tau fizic sau sa-i fi abuzat pe ceilalti din cauza unui ego necontrolat. In aceasta viata traiesti cu aceasta karma pentru a invata sa renunti, sa apreciezi esenta oamenilor si a vietii, schimbarea ca proces evolutiv. Este posibil sa treci prin perioade dificile de pierderi financiare si emotionale, durere si critici ale ego-ului pentru a-ti testa disponibilitatea de a te schimba si evolua.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce este portalul 555 in numerologie

Drumul vietii 19

Numarul karmic 19 este legat de abuzul de putere. In vietile anterioare trebuie sa fi abuzat de puterea pe care ai dobandit-o, cu atitudini tiranice, mandrie excesiva si ambitie nemasurata. Alte persoane au fost prejudiciate de atitudinile tale sau ai uzurpat ceva ce nu era al tau, prin pofta ta de putere. In aceasta viata vei trece prin momente dificile care sa te ajute sa evoluezi, invatand onestitatea si loialitatea pentru a-ti corecta caracterul.

Sursa: https://www.wemystic.fr/sens-nombres-karmiques/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More