Numarul 888: semnificatie si simbolism in numerologie

Aparitia numarului 888 in viata ta este un mesaj din partea Universului. Indiferent cum il privesti, „888” este perfect aliniat. Daca numarul 888 devine omniprezent in viata ta, atunci depinde de tine sa descifrezi acest mesaj.

Apare frecvent numarul 888 in viata ta de zi cu zi? Fiecare numar sau secventa numerica tripla are o semnificatie si o rata vibratorie unica, la fel ca si alte secvente, cum ar fi 444, 666 sau chiar orele in oglinda. Universul iti trimite un mesaj. Care este semnificatia sa mai profunda? Iata cateva explicatii.

Unde si cand apare numarul 888?

Numarul 888 este un numar triplu. Oricine poate vedea numere triple in orice moment al vietii sale. Fie pe un ceas cu ora in oglinda, fie pe o chitanta de bilet sau in paginile unei carti. Numarul 888 poate aparea in orice moment din viata ta. Acest opt triplu sau secventa de numere poate aparea la o curba in drum, in visele tale sau in timpul unei consultatii de ghicit. Daca numarul 888 apare in viata ta, inseamna ca un inger pazitor iti transmite un mesaj. Semn din partea Universului, acest numar triplu va atrage atentia asupra oportunitatilor de care trebuie sa profitati sau asupra muncii de facut.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care Este Semnificatia Numarului 21 In Numerologie

Semnificatia numarului 8 si a numarului 88

Numarul 8 are o particularitate care il deosebeste de alte numere din numerologie. Pozitionat pe orizontala, acesta reprezinta energia si semnul infinitului. Numarul 88 este sinonim cu abundenta, prosperitatea si stabilitatea.

Semnificatia numarului 8 in numerologie: energie si infinit

Simbol al infinitului, acest numar sacru este un semn de bogatie. In limba chineza, numarul 8 se pronunta „prosperitate”. Folosit inca din cele mai vechi timpuri in numeroase religii, numarul 8 are o semnificatie puternica. Se spune ca mareste legatura dintre lumea pamanteasca si cea spirituala.

Semnificatia numarului 88 si munca asupra ta

Doar pentru ca incepi sa vezi numarul 88 in viata ta sau in visele tale, nu inseamna ca abundenta si prosperitatea, financiara sau de alta natura, sunt la tot pasul. Nu te gandi niciodata ca vei obtine oportunitati si succese cu usurinta. Trebuie sa lucrezi asupra ta, castigand in intelepciune si spiritualitate. Eforturile tale zilnice, atentia ta si dragostea pe care o oferi celorlalti sunt cele care te vor trezi. Abundenta si prosperitatea vor fi in calea ta daca respecti si interpretezi corect mesajul Universului. In dragoste, numarul 88 inseamna ca ar trebui sa iubesti mai mult decat esti iubit.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 18 in numerologie

Diferitele semnificatii ale numarului 888

Numarul 888 se refera la gandurile tale. Te invita sa privesti in lumea ta interioara, sa te imbogatesti si sa dai din tot potentialul pe care il ai. Ofera iubire in relatiile tale. Cu cat daruiesti mai mult, cu atat mai multa abundenta vei primi in schimb.

Acest semn indica, de asemenea, ca esti foarte aproape de un anumit nivel de spiritualitate si ca trebuie sa continui sa mergi mai departe. Chiar daca succesul este chiar dupa colt, unele domenii ale vietii tale se vor deschide, in timp ce altele se vor inchide. Vei face loc pentru noi oportunitati. Este exact ceea ce Universul vrea sa faci atunci cand vezi numarul 888. Sa iei calea noilor inceputuri, sa atingi un nou nivel de constiinta si sa nu te opresti niciodata, precum numarul 8, simbol al infinitului.

Sursa: https://www.femmeactuelle.fr/horoscope2/numerologie/nombre-888-signification-et-symbolique-en-numerologie-2162621

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More