Ce este numarul ereditar in numerologie?

Numarul ereditar in numerologie iti spune semnificatia numelui tau de familie la nastere.

Cand ne nastem, primim un „capital”: calitati, defecte sau trasaturi de caracter.

Acest capital va evolua de-a lungul vietii, in functie de mediul in care te afli, de educatie, de oamenii pe care ii intalnesti, de experientele traite si chiar de alegerile si actiunile tale.

Nimic nu este batut in cuie cu numerele ereditare

Asadar, de-a lungul vietii, vei invata sa iti gestionezi emotiile, aptitudinile si domeniile de imbunatatire in ceea ce priveste personalitatea ta.

Cunoasterea bazei capitalului de numere ereditare iti va oferi o mai buna intelegere a caracterului tau si a modului in care functionezi, atat pozitiv, cat si negativ, in situatiile de zi cu zi.

In numerologie, anumite numere au o influenta asupra personalitatii tale si chiar asupra intregii tale vieti. Acesta este cazul numarului ereditar, care apartine tuturor.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt numerele pozitive si negative conform numerologiei

Cum iti calculezi numarul ereditar?

Pentru a-ti afla numarul ereditar, trebuie doar sa te referi la numele de familie. Femeile casatorite isi folosesc numele de fata, nu numele de casatorie.

Fiecarei litere din numele tau ii corespunde un numar; de exemplu, D este egal cu 4. Logica este similara cu cea a calcularii traseului tau de viata: insumezi numerele obtinute. Acest lucru iti da un numar, pe care trebuie sa-l reduci. Sunt luate in considerare doar numerele de la 1 la 9.

Daca, de exemplu, obtii numarul 35, trebuie sa adaugi 3 si 5, care fac 8.

Semnificatia numarului ereditar

In numerologie, acest numar reprezinta toate trasaturile si caracterul pe care le-ai mostenit de la parintii tai.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este istoria si originea numerologiei, o practica fascinanta

Este chiar mostenirea unui intreg neam care se reflecta in numarul ereditar.

Acest numar indica temperamentul tau de baza, care provine din radacinile tale familiale profunde. Aceasta mostenire va influenta toate actiunile tale.

Acest numar ereditar iti apartine si va ramane acelasi pe tot parcursul vietii tale.

Numerele pare nu au aceeasi semnificatie ca si cele impare. Primele sunt mai masculine, iar cele din urma, mai feminine, sunt factori de echilibru.

Cateva exemple de numere ereditare

In numerologie, fiecare numar ereditar are propria sa trasatura dominanta. In functie de puterea sa vibratorie.

Numarul ereditar 1, de exemplu, semnifica un caracter voinic si hotarat, care ia decizii fara ezitare. Acesta este mai degraba un temperament dominator. Regasim acest acelasi temperament in calea vietii 1.

Numarul 4, pe de alta parte, se refera la o persoana care este muncitoare, ordonata si metodica in tot ceea ce face. Aceleasi caracteristici le regasim si in calea vietii 4.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt sfaturile unui celebru numerolog pentru a evita cele mai frecvente greseli

Daca numarul tau ereditar este 5, esti o persoana incapatanata, care nu se fereste de riscuri si careia ii place sa isi asume provocari. In schimb, numarul 7 indica o persoana calma, care isi ia timp sa examineze o situatie si sa cantareasca argumentele pro si contra.

In ceea ce priveste numarul 9, acesta corespunde unei persoane altruiste, care simte empatie pentru ceilalti.

 

Sursa: https://ma-numerologie.net/blog/numerologie-nombre-hereditaire/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More