Care sunt cei mai buni actori care au jucat in Peaky Blinders

Cu totii cunoastem minim un actor din serialul Peaky Blinders.

Suntem in anul 1925 si familia Shelby este separata, in cautarea unei solutii pentru aventurile sale periculoase din ultimii ani, pentru activitatile criminale. Pacea familiei este insa temporara – un nou pericol pandeste familia, pericol incarnat de Luca Changretta.

Ce actori au jucat in Peaky Blinders

Cillian Murphy

Vedeta a micului si marelui ecran, Cillian Murphy este un comedian de origine irlandeza. A jucat in Red Eye si in The Wind that Shakes. Este un colaborator de lunga durata a realizatorului Cristopher Nolan, care a jucat in trilogia sa Batman.

Helen McCory este Matusa Polly

Asemanatoare

Ce actori joaca in serialul coreean Sweet Home?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Wednesday?

Matusa Polly este una din cele mai apropiate confidente pentru Tom Shelby si un stalp de sustinere pentru familie. Asta pana cand din cauza nepotului sau este arestata de politie. Aceasta experienta o lasa dependenta de medicamentele pe care le-a primit in timpul “sejurului” dupa gratii in timp ce relatia cu familia este din ce in ce mai rece.

Adrien Brody este Luca Changretta

Luca isi face aparitia pe coastele britanice insetat de razbunare, in urma mortii tragice a parintilor sai. Sa fie acest mafiot cel mai periculos dusman al familiei Shelby?

Paul Anderson este Arthur Shelby

Pe vremuri mana dreapta a lui Tommy, Arthur Shelby duce actualemente o existenta mediocra, la tara, in compania partenerei sale de viata Linda si a copilului lor. Este departe de personajul ravasit de razboi cu care am facut cunostinta in primul sezon al serialului. Cat timp va dura idila sa de la tara atata vreme cat asupra familiei Shelby planeaza amenintarea mafiei?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care actori isi fac singuri cascadoriile?

Joe Cole este John Shelby

La fel ca si fratele sau, Arthur, John a decis sa se retraga la tara dupa tradarea lui Tommy pentru a trai in armonie cu jumatatea sa, Esme si copiii lor. Va pune din nou mana pe arma atunci cand familia Shelby este amenintata?

Sursa: https://actorsfactory-studio.fr/acteur-peaky-blinder-serie-culte/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More