Cele mai tari melodii cantate de Nicki Minaj

Celebra cantareata detine in ziua de azi peste 110 hituri clasate in Billboard Hot 100. Datorita unor melodii precum TrollZ si Yikes a reusit sa ajunga de mai multe ori pe primul loc in diferite clasamente. In cele ce urmeaza iti prezentam cele mai tari melodii cantate de Nicki Minaj.

Nicki Minaj featuring Tekashi 6ix9ine, «TrollZ» (2020)

La doar cateva zile de la lansarea acestei melodii si a clipului mai degraba sulfuros, cei doi artisti au avut parte de un succes imens. Nicki Minaj face acum parte din raperitele care au reusit sa se califice inca de la lansarea unei melodii pe prima pozitie a Billboard Hot 100 si asta de mai multe ori.

Nicki Minaj, Yikes (2020)

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Rihanna?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune melodii cantate de Nirvana

La inceputul anului 2020, Nicki Minaj anunta o noua era odata cu lansarea unui hit intitulat Yikes. Devine una din cele mai ascultate melodii a lunii februarie 2020. Datorita acestei melodii artista reuseste sa intre in istorie. Nicio femeie provenita din mediul urban nu a reusit sa devina numarul 1 in topuri si in privinta vanzarilor in SUA inainte de ea.

Nicki Minaj, Anaconda, (2014)

Raperita a reusit sa urce temperatura a mai multor domni cu Anaconda. Cu tinute ultra sexy si cu un dans mai mult decat sugestiv, Nicki a reusit sa rupa Internetul. La doar 24 de ore de la lansare clipul a reusit sa cumuleze 19,6 milioane de vizionari, batand recordul detinut pana atunci de Miley Cyrus si al ei Wrecking Ball (19,3 milioane de vizionari).

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Sam Smith?

Nicki Minaj, featuring Ariana Grande, «Side To Side» (2016)

Nicki Minaj si Ariana Grande este un duet care functioneaza de minune iar aceasta melodie este dovada vie. Dupa Bang Bang si Get on Your Knees, lansate in 2014, Side to Side a fost lansata in 2016. Se claseaza direct in top 10 in peste 14 tari printre care SUA, Canada, Grecia si Australia.

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More