Care sunt cele mai bune melodii ale verii 2023

Sa te relaxezi pe un hamac sau un sezlong la umbra, sa petreci noaptea sub stele, sa petreci pana in zori sau sa socializezi in jurul unui foc de tabara… Traieste mai intens fiecare moment al verii tale datorita playlistului ideal pentru vara anului 2023.

Flowers, cantecul de vara pe care sa-l asculti la soare

Miley Cyrus se simte mai bine in spectacole intime decat pe scene mari. Flowers este o oda rebela catre iubirea de sine. Pop-ul sau cu tenta disco este acompaniat de Michael Pollack la pianul electric Rhodes. Lansat in ianuarie 2023, acest prim single de pe albumul Endless Summer Vacation a ajuns pe primul loc in topurile din peste patruzeci de tari. Este melodia perfecta pentru a dansa cu partenerul… sau de unul singur!

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai populare melodii din toate timpurile?

Rush, hitul surpriza al anului 2023

Ayra Starr este cantareata surpriza a anului 2023. Ea a trecut de la anonimat la varful topurilor in decurs de o singura melodie. In varsta de doar 20 de ani, tanara nigeriana si-a facut un nume pe Instagram datorita coverurilor sale percutante. Facem pariuri ca Rush va rula de acum incolo in castile tale!

Melodii de vara care te pun in miscare

Lucrurile incep sa prinda contur? Chemati-l pe David Guetta x Coi Leray x Anne Marie cu „Baby don’t hurt me”, sau „Break My Soul” de Beyoncé. Atmosfera este pregatita si rezultatele sunt garantate.  Chiar daca in curand se instaleaza toamna, temperaturile spun cu totul si cu totul altceva.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale lui Eminem

Melodii de vara sub soarele dogoritor

Ai chef de o siesta sau de liniste? Fluxul bland de R&B al Libiancai te va adormi cu „People”. Alternativ, „The Loneliest” a lui Måneskin sau „Die” a lui Gazo au o nonsalanta blanda, perfecta pentru a incepe o calatorie incantatoare in lumea viselor.

O vara Muy caliente

Ai ratat zborul spre Barcelona? Nici o insula paradisiaca la vedere? Nu iti fa griji, cu „Beso” cantat de Rosalía x Rauw Alejandro, poti lua un singur bilet spre soare. Pentru a prelungi calatoria, „Tulia”, cantat tot de Rosalía, are, de asemenea, puterea de a-ti pune soldurile in miscare.

 

Sursa: https://www.deezer-blog.com/fr/decouvre-les-chansons-de-lete-2023/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More