Care sunt cele mai tari melodii cantate de Puff Daddy?

Indiferent daca il cunoasti sub numele de Puff Daddy, P. Diddy sau doar Sean Combs, nu exista nicio indoiala ca acest om are abilitati muzicale deosebite. De-a lungul carierei sale, a lansat o multime de melodii grozave care ne-au facut sa dansam ani de zile. In acest articol, vom arunca o privire asupra celor mai tari melodii cantate de Puff Daddy.

I’ll Be Missing You (feat. Faith Evans & 112)

Incepem topul celor mai bune melodii cantate de Puff Daddy cu „I’ll Be Missing You”. Acesta este un cantec despre pierdere, mai exact despre moartea prietenului apropiat al lui Combs, Christopher Wallace, alias The Notorious B.I.G. Melodia este inspirata de piesa „Every Breath You Take” a lui Sting si are vocile lui Faith Evans si 112.

A fost lansata in 1997 ca single de pe albumul No Way Out al lui Combs si a ramas pe primul loc in topul Billboard Hot 100 timp de 11 saptamani. Potrivit Discotech, piesa a fost scrisa de Combs, Evans si Sting si produsa de Combs si Mario Winans. A capatat popularitate dupa ce a fost folosita ca si coloana sonora a filmului Rush Hour.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Arctic Monkeys?

Last Night

„Last Night” este un cantec despre, ei bine, noaptea trecuta. Este despre timpul petrecut de Puff Daddy cu prietena lui si despre cum vrea sa petreaca fiecare noapte cu ea. Piesa a fost produsa de Bad Boy Records si a fost lansata pe 27 ianuarie 1998.

Cantecul a fost inspirat de „Thelonious” de Monk Higgins. A ajuns pe locul nouasprezece in Billboard Hot 100 in SUA si pe locul douazeci si sapte in Marea Britanie. Potrivit Power Orlando, a fost nominalizat la Premiul Grammy pentru cea mai buna interpretare rap a unui duo sau grup.

Can’t Nobody Nobody Hold Me Down (feat. Mase)

Acest cantec vorbeste despre cum Puff Daddy este in varful lumii si nimeni nu-l poate egala. Melodia a avut un mare succes in 1997, cand a fost lansata si a ajuns pe locul 22 in Billboard Hot 100.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Maitre Gims?

In melodie apare Mase, care era semnat la acea vreme cu casa de discuri a lui Puff Daddy. A fost lansata pe albumul No Way Out si a fost produsa de Sean Combs. Melodia a fost folosita ca coloana sonora in mai multe filme, printre care „She’s All That” si „Save the Last Dance”.

Sursa: https://meilleurs-albums.com/meilleures-chansons-puff-daddy/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More