Care sunt cele mai bune melodii cantate de Maluma

Cantaretul, compozitorul si rapperul columbian in varsta de 29 a debutat pe scena muzicala in 2010, dar albumul sau de debut din 2015, Pretty Boy, Dirty Boy, a fost cel care l-a facut cunoscut. Single-urile Borró Cassette, El Perdedor si Sin Contrato au ajuns toate in top 10 in topul Billboard Hot Latin Songs.

Care sunt cele mai bune melodii cantate de Maluma?

Chantaje cu Shakira

Din punct de vedere tehnic, piesa Chantaje din 2016 este piesa Shakirei si il include pe Maluma, dar, din moment ce acesta a contribuit la scrierea si producerea melodiei, ii acordam creditul care i se cuvine. Piesa a ajuns pe locul 1 in topul Billboard Hot Latin Songs si a fost chiar nominalizata pentru inregistrarea anului, cantecul anului si cea mai buna interpretare urbana fusion la premiile Latin Grammy 2017. Videoclipul muzical a doborat recorduri cu peste 2,4 miliarde de vizualizari pe YouTube, devenind al 20-lea cel mai vizionat videoclip de pe YouTube din toate timpurile.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Aerosmith

Felices los 4

Felices los 4 sau Happy the 4 of Us in limba engleza este despre doua cupluri care au aventuri unul cu celalalt, dar nu stiu acest lucru. In timpul filmarilor pentru acest videoclip, Maluma si-a cunoscut iubita, Natalia Barulich. De asemenea, acesta a ajuns pe locul nr. 48 in topul Billboard Hot 100 si nr. 2 in topul Billboard Hot Latin Songs.

Borro Cassette

Lansat ca al doilea single de pe albumul sau din 2015, Pretty Boy, Dirty Boy, Borro Cassette sau Erased Cassette este despre o fata care uita de bunavoie de noaptea pe care a petrecut-o inainte cu Maluma. La premiile Billboard Latin Music Awards 2016, piesa a fost nominalizata pentru cantecul ritmic latin al anului si a ajuns pe primul loc in topul nr. 3 in clasamentul Hot Latin Songs.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale lui Eminem

El Perdedor

El Perdedor a fost lansat ca al treilea single de pe albumul din 2015 al lui Maluma, Pretty Boy, Dirty Boy, datorita faptului ca fanii sai l-au cerut pe retelele de socializare. Videoclipul regizat de Jessy Terrero a ilustrat rasismul care a aparut atunci cand un baiat latin din cartier a avut o relatie interzisa cu o femeie alba. Remixul, cu rapperul portorican Yandel, a ajuns pe locul nr. 4 in topul Billboard Hot Latin Songs.

Vente Pa’ Ca” cu Ricky Martin

Aceasta a fost o colaborare intre Ricky Martin si Maluma, dar dupa ce veti vedea chimia dintre cei doi veti intelege de ce a fost nevoie sa lucreze impreuna. Vente Pa’ Ca a debutat pe primul loc in topul Billboard Latin Airplay, iar videoclipul are peste 1,5 miliarde de vizualizari pe YouTube.

Sursa: https://www.oprahdaily.com/entertainment/g28677356/maluma-songs/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More