Care sunt cele mai tari melodii cantate de Rihanna?

Cantareata, compozitoare, vedeta a modei, mogul al machiajului: Rihanna este cu adevarat o artista unica. De cand a aparut pe scena, in 2005, cu putin ajutor din partea Def Jam Recordings, a fost o piesa de baza a culturii pop, iar noi nu putem decat sa ne dorim mai mult. (In plus, fara Rihanna, nu am fi avut parte de performanta iconica a lui Tom Holland la Lip Sync Battle, iar aceasta este o realitate in care niciunul dintre noi nu vrea sa existe).

Umbrella (cu JAY-Z)

Cu aceasta piesa din 2007, Rihanna s-a alaturat celor ca Prince, Garbage si The Weather Girls, creand o melodie orientata spre precipitatii. Videoclipul care o insoteste a castigat premiul „Videoclipul anului” la premiile VMA din 2007, a primit premiul „Cea mai buna colaborare rap/cantata” la premiile Grammy si a fost preluata de artisti precum All Time Low, Train, Manic Street Preachers si Taylor Swift. Cand este o zi ploioasa, nu minti: fredonezi „time to grab my um-buh-rella-ella-ella-ella-ella-ay-ay-ay-ay” inainte sa iesi afara. Toata lumea face asta, nu?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii The Weekend

Don’t Stop the Music

Pentru a intelege rapid succesul celui de-al patrulea single al Rihannei de pe Good Girl Gone Bad, nu trebuie sa cauti mai departe de faptul ca Don’t Stop the Music s-a vandut in peste 3,7 milioane de exemplare numai in SUA, fiind certificat de patru ori platina. Combina ritmul puternic cu interpretarea vocala a Rihannei si cu esantionarea versului iconic al lui Michael Jackson „Mama-say, mama-sa, ma-ma-koosa” din „Wanna Be Startin’ Somethin'” si ai in maini un hit. Videoclipul, filmat in Praga, a fost difuzat de peste 600 de milioane de ori de la lansarea sa in 2009 – se poate spune cu siguranta ca muzica nu s-a oprit.

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Puff Daddy?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai populare melodii interpretate de Shakira

Work (cu Drake)

In momentul in care Rihanna a lansat ANTI, nu mai avea nimic de demonstrat. Dupa un deceniu de hituri, Rihanna era deja recunoscuta ca o figura impunatoare a pop-ului si R&B-ului. In doar cativa ani, ea a devenit, de asemenea, un simbol antreprenorial al modei. Dar de ce sa se opreasca aici? Cu „Work”, Rihanna a trecut de la statutul de regina pop la cel de zeitate muzicala.

Revenind la interesul ei pentru dancehall, ritmul relativ rarefiat, dar imediat recognoscibil al piesei „Work” se impune prin sensibilitatea sa melodioasa, plina de bas. Bineinteles, piesa este ridicata la rangul de icoana datorita vocii impunatoare a Rihannei, completata de un vers cu adevarat convingator din partea lui Drake. Deloc surprinzator, Work a ocupat primul loc in topuri, fiind a 14-a oara cand Rihanna reuseste acest lucru, ceea ce ii confera titlul de a patra cea mai numeroasa piesa de succes din toate timpurile. Este o performanta uimitoare, dar care pare sa fi fost intotdeauna in carti pentru Rihanna – a fost nevoie doar de putina munca.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Backstreet Boys

Unfaithful

Cel de-al treilea single important al Rihannei a fost o balada despre infidelitate si ramane una dintre cele mai subestimate productii ale sale. Single-urile sale anterioare „Pon De Replay” si „S.O.S.” i-au demonstrat statutul de vedeta in ascensiune, dar „Unfaithful” a fost menita sa arate ca aceasta femeie poate canta. Scrisa de colegul baladist Ne-Yo si de celebrul duo de productie Stargate, piesa „Unfaithful” este remarcabil de melancolica, clara din punct de vedere emotional si surprinzator de melodramatica – in timp ce ea isi compara infidelitatea cu uciderea actualului iubit, vocea ei cristalina are o greutate emotionala dureroasa. Peste 15 ani mai tarziu, cantecul are un carlig atat de puternic, incat exclamarea „Nu mai vreau sa fac asta!” starneste o referinta imediata.

Sursa: https://consequence.net/2023/01/rihanna-best-songs-list/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More