Care sunt cele mai tari melodii ale trupei Rolling Stones

Misiunea de a intocmi un clasament al celor mai tari melodii ale trupei Rolling Stones este una dificila deoarece catalogul trupei este bogat in titluri de succes.

Despre Rolling Stones

Infiintata de Brian Jones alaturi de Keith Richards, Mick Jagger, Bill Wyman si Charlie Watts in anii 60, trupa i-a primit la scurt timp pe Mick Taylor si Ronnie Wood. Haideti sa descoperim impreuna care sunt cele mai tari melodii ale trupei Rolling Stones.

Gimme Shelter (1968)

Numeroase sunt elementele care fac din Gimme Shelter cea mai tare melodie a trupei Rolling Stones. Prezinta un solo vocal de exceptie. Cel mai important element este probabil urmatorul: 50 de ani mai tarziu, Gimme Shelter este o melodie mai pertinenta si mai puternica decat in momentul lansarii.

Actualmente, Gimme Shelter poate fi considerata un apel disperat la pace in fata unei violente neincetate.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii interpretate de Avicii

Sympathy for the Devil (1968)

Considerata de multi prima opera de arta a trupei Rolling Stones de unii, melodia a fost extrem de criticata de altii datorita versurilor. Trupa a fost acuzata chiar si de satanism.

(I Can’t Get No) Satisfaction (1965)

O alta melodie care se incadreaza in topul celor mai tari melodii ale trupei Rolling Stones. Este considerata totodata una din cele mai bune melodii rock ale tuturor timpurilor. Legenda spune ca Richards a inregistrat o versiune intr-o noapte, dupa un concert in care a avut loc o altercatie cu politia.

Keith Richards a declarat ca s-a trezit in camera de hotel cu linia melodica si cu versul Can’t Get No Satisfaction in minte. L-a inregistrat pe un reportofon dupa care a mers inapoi la culcare. Ajuns inapoi la studio, caseta continea un sunet de chitara urmat de sforaitul lui Richards.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii de Craciun

Honky Tonk Woman (1969)

Dumnezeu sa le binecuvanteze pe toate femeile care au inspirat realizarea acestei melodii. Honky Tonk Woman este pur si simplu una din cele mai tari melodii ale trupei Rolling Stones. A fost lansata in Regatul Unit a doua zi dupa ce un fost membru al trupei, Brian Jones, a fost gasit inecat in piscina.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More