Care sunt cele mai tari melodii cantate de Harry Styles?

Harry Styles a urmat o cariera muzicala solo dupa ce One Direction a luat o pauza in 2015. La fel ca toti ceilalti baieti din trupa, el a avut o cariera muzicala de succes pe cont propriu. Primul semn al unor lucruri mari care urmau sa se intample pentru Harry Styles a venit dupa lansarea piesei „Sign of the Times”, care a fost primul sau single care a ajuns pe primul loc. Albumul sau de debut autointitulat, Harry Styles, lansat in mai 2018, a fost urmat de un al doilea album intitulat Fine Line, care l-a catapultat la statutul de simbol in industria muzicala si a modei.

Watermelon Sugar

Incepem topul melodiilor lui Harry STyles cu „Watermelon Sugar”. Melodia nu a explodat pe scena, ci a urcat incet in topuri si a intrat in creierele noastre. Este irezistibil prin exuberanta si dorinta de a face pe plac, facand tot ce poate pentru a atrage ascultatorul cu o voce vesela si un instrumental eruptiv.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum a devenit K-pop atat de populara?

Styles nu este tocmai subtil in incercarea sa de a crea melodia verii, dar tot ceea ce este excesiv, luxuriant si lipsit de subtilitate la aceasta piesa este ceea ce o face atat de amuzanta.

Sign Of The Times

Primul single solo al lui Styles l-a depasit. O balada de aproape sase minute nu era ceea ce lumea astepta de la el, dar in momentul in care incepe acest falsetto, nu mai exista nicio indoiala: Styles este o forta de luat in seama. Un instrument spatial urias, in stilul lui David Bowie, care il face pe ascultator sa vrea sa loveasca aerul, o naratiune tandra si o voce extraordinara fac inevitabila ascensiunea sa spre superstar. Bine ati venit pe podiumul celor mai bune melodii ale lui Harry Styles.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale lui Stevie Wonder

 Mathilda

Mathilda este cel mai frumos cantec pe care Styles l-a scris vreodata. Titlul este inspirat de personajul abuzat al lui Roald Dahl, dar este de fapt o scrisoare de dragoste adresata tuturor celor care au simtit vreodata nevoia de a se ridica deasupra educatiei lor.

Nu este cea mai buna interpretare vocala a lui Styles, nici cea mai interesanta productie, dar vocea sa este sincera si plina de emotie, iar chitara sa ciupita se aseaza frumos peste unul dintre cele mai bune versuri din cariera sa.

 She

Incheiem lista noastra cu cele mai bune melodii ale lui Harry Styles cu „She”, care ramane cea mai ambitioasa piesa a lui Styles. Primul vers tensionat, senzual si vag deranjant explodeaza intr-un refren fantastic de falsetto si chitara electrica.

Fie ca acest cantec este, asa cum multi banuiesc, despre suprimarea identitatii sexuale, fie ca este pur si simplu un cantec despre vise sexuale, este o creatie remarcabila. Cele mai bune elemente ale vocii, compozitiei si instrumentelor lui Styles se reunesc in aceste sase minute de rock ‘n’ roll cu suflet, cu suflu liber.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale trupei Rolling Stones

 

 

Sursa: https://meilleurs-albums.com/les-meilleures-chansons-de-harry-styles/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More