Care sunt cele mai tari melodii cantate de Maitre Gims?

Nu mai numaram deja de mult hiturile lui Gims de la lansarea carierei solo, atat sunt de multe. In acest articol am incercat sa adunam cateva din cele mai tari melodii cantate de cunoscutul artist.

Sapés comme jamais

Cel mai cunoscut hit al lui Gims in termeni de cifre de vanzari. Extras de pe albumul Mon Coeur Avait Raison, titlul marcheaza anul muzical 2015 si reuseste sa detroneze celebrul Hello interpretat de Adele in clasamentul streaming. In acest hit pop-rap Gims face o combinatie intre limba franceza si lingala, un dialect congolez.

Est-ce que tu m’aimes?

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Jennifer Lopez

In 2015, Gims se reintoarce pe scena muzicala cu un al doilea album, Mon Coeur Avait Raison. Pentru a promova aceasta melodie, Gims decide sa comercializeze hitul Est-ce que tu m’aimes? Cu aceasta melodie cu accente romantice, Gims reuseste sa seduca o buna parte din fanii sai din Franta dar si din strainatate.

Bella Ciao

In 2017, serialul La Casa de Papel se bucura de un real succes in intreaga lume. In acest serial creat de catre Alex Pina actorii principali reiau un cantec de revolta italiana intitulat Bella Ciao. Gims decide sa profite de succesul acestei melodii si sa ofere o varianta in limba franceza. Cu aceasta ocazie este inconjurat de alti artisti precum Vitaa, Slimane si Dadju.

La Même

In primavara anului 2018, Gims si Vianney decid sa colaboreze si inregistreaza hitul La Même. In doar cateva saptamani, duoul resueste sa primeasca un disc de aur. Este o melodie care le permite celor doi artisti sa bata record dupa record. Ramas zece saptamani consecutive pe primul loc in vanzari de single-uri, melodia se vinde in peste 330 000 de exemplare. Cei care adora aceasta melodie stiu cu siguranta ca exista si o varianta in limba spaniola, interpretata impreuna cu Alvaro Soler, Lo Mismo. Este la fel de frumoasa ca varianta in limba franceza.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai populare melodii din toate timpurile?

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/maitre-gims/actus/gims-quels-sont-ses-meilleurs-titres-71325258

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More