Care sunt cele mai tari melodii cantate de Sam Smith?

Sam Smith este una dintre cele mai usor de recunoscut voci din muzica pop de astazi si continua sa isi creeze propria identitate. Scopul lui Sam Smith este de a livra bop-uri imbibate cu tristete si introspectie, versurile spunand adesea povestea depasirii durerii pentru a gasi o parte din tine insuti pe partea cealalta.

Lay Me Down

Smith stie cum sa livreze o voce devastatoare, asa cum demonstreaza pe „Lay Me Down”. Aceasta balada sfasietoare la pian exploreaza dragostea adevarata pe care a avut-o pentru cineva care intre timp a murit, lasandu-l intr-o stare de durere incurabila. Smith isi petrece intregul cantec transmitand dorul infinit pe care il simte si greutatea pierderii cuiva pe care il iubesti, facandu-l unul dintre cele mai triste, dar si mai emotionante cantece ale sale.

Diamonds

Nu lasa ritmul irezistibil sa iti distraga atentia de la versurile aprinse in care Smith se confrunta cu un iubit neloial. Aici el exploreaza o relatie in care cealalta parte a pretuit posesiunile materiale mai mult decat dragostea lui Smith pentru el.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune melodii cantate de Nirvana

Vocea lui Smith este ametitoare in timp ce se confrunta cu realitatea dura, spunandu-i fostei sale iubite ca nu are nevoie de lucruri frumoase pentru a se vindeca si ca merge mai departe, in timp ce canta „material love won’t fool me / When you’re not here I can breathe”.

Writing’s on the Wall

Continuam ascensiunea in topul Sam Smith cu „Writing’s on the Wall”. Vocea lui Smith este perfecta pentru serenade, asa cum a dovedit-o cu ‘Writing’s on the Wall’. Aici, Smith ofera una dintre cele mai bune performante vocale ale sale, orchestra puternica echilibrand vocea sa suava, dar uimitoare. Piesa tematica a filmului James Bond din 2015, Spectre, ‘Writing’s on the Wall’ a fost nominalizata pentru cel mai bun cantec original la Premiile Oscar si Globul de Aur 2016.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai populare melodii din toate timpurile?

How Do You Sleep

Smith trece prin valuri de emotii intense in timp ce se confrunta cu adevarul dur ca partenera lui l-a inselat in acest hit. Primul vers ii gaseste la capatul unei furtuni emotionale de lacrimi si dezgust de sine, in timp ce refrenul ii confrunta cu iubitul necredincios jurand Sper ca dragostea mea te va tine treaz in noaptea asta. Melodia acestui vierme de ureche nu diminueaza cu nimic versurile dure ale acestei piese care devine rapid una dintre piesele emblematice ale lui Smith, care a ajuns in top 30 atat in Billboard Hot 100, cat si in topurile Adult Contemporary.

Unholy

„Unholy” este un cantec care nu este in centrul atentiei lui Smith, dar in cel mai bun mod posibil. Semnalizand o noua directie artistica pentru Smith, „Unholy” este murdar si dur intr-un mod seducator, ducand munca lui Smith pe noi culmi. Este imposibil sa nu te simti bine cand acest ritm macinat iti intampina urechile, iar duetul cu Kim Petras este un plus binevenit.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale trupei Boney M

Smith si Petras au facut istorie devenind, respectiv, primul artist deschis non-binar si primul artist transsexual care a ajuns pe primul loc in Billboard Hot 100, stabilind un nou standard pentru cantareata superstar.

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More