Care sunt cele mai bune filme pentru antreprenori de vizionat

Daca cauti filme pentru antreprenori de vazut si de revazut, in cele ce urmeaza iti vom prezenta un top cu cele mai bune filme care trateaza acest subiect.

The Wolf of Wall Street

Filmul spune povestea unui trader: Jordan Belfort, un agent de bursa popular care a reusit sa faca avere insa, in egala masura a atras atentia FBI. A fost acuzat de escrocherii si de spalare de bani. Este un film cu umor negru si cu siguranta merita primul loc in topul celor mai bune filme prentru antreprenori. Are de toate: tensiune, sex si droguri, escrocherii, sfaturi, stiluri de viata luxoase si modalitati originale de a face bani.

The Social Network

Continuam lista cu un film care vorbeste despre crearea unei societati, GAFAM: The Social Network. Cu alte cuvinte, filmul spune povestea crearii Facebook. Aflam numeroase detalii despre viata lui Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, pe vremea in care era student si cum a reusit sa creeze aceasta companie multinationala.

Asemanatoare

Care sunt noutatile lunii Martie pe Netflix?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai blestemate filme din istoria cinematografiei?

The Pursuit of Happyness

Acest film este bazat pe fapte reale. Povesteste viata unui om de afaceri american, Chris Gardner, interpretat de Will Smith, care lupta impotriva societatii si, in cele din urma, ramane fara un acoperis deasupra capului impreuna cu fiul sau (intepretat de fiul sau, Jaden).

In film, lucreaza ca si vanzator si ii este destul de greu sa isi intretina familia. Va intalni pe cineva care ii ofera ocazia de a face un stagiu ca si agent de bursa cee ace ii permite sa gaseasca un job full time si sa se bucure de succes.

The Intern

In acest film, fondatoarea societatii Fit, Jules Ostin intampina probleme in a-si pastra sangele rece atunci cand compania sa incepe sa se bucure de un succes imens. Decide sa lucreze cu un stagiar in varsta de 70 de ani, Ben Whittaker.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune filme politiste de pe Netflix?

Sursa: https://actorsfactory-studio.fr/top-5-des-films-pour-entrepreneur/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More