Care sunt cei mai buni jucatori de baschet?

 

Exista multi jucatori de baschet talentati in lume, dar unii ies in evidenta mai mult decat altii. Printre cei mai buni jucatori din prezent se numara Golden State Warriors, care au castigat trei campionate consecutive in NBA. Steph Curry si Kevin Durant sunt, fara indoiala, cei mai buni jucatori din aceasta echipa si se numara printre cei mai buni jucatori din campionat. Alte nume mari din baschetul actual sunt LeBron James, Kawhi Leonard si Giannis Antetokounmpo.

Acesti cinci jucatori sunt cu siguranta cei pe care trebuie sa-i urmaresti daca vrei sa vezi baschet de calitate! Nu putem vorbi despre cei mai buni jucatori de baschet fara sa-l mentionam pe Michael Jordan. Este considerat unul dintre cei mai buni jucatori din toate timpurile, si pe buna dreptate.

Michael Jordan

Michael Jordan este considerat unul dintre cei mai mari jucatori de baschet din toate timpurile. A fost votat MVP de cinci ori, a castigat sase campionate NBA si a fost numit de optsprezece ori in echipa All-Star. Cariera sa a fost marcata de talentul sau exceptional, de determinarea si de spiritul sau competitiv.

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce tipa jucatorii de tenis

Kobe Bryant

Kobe Bryant este unul dintre cei mai mari jucatori de baschet din toate timpurile. A fost votat MVP de patru ori, a castigat cinci campionate NBA si a fost numit de 16 ori in echipa All-Star. Cariera sa a fost marcata de talentul sau exceptional, determinarea si spiritul sau competitiv.

LeBron James

LeBron James este unul dintre cei mai mari jucatori de baschet din toate timpurile. A fost votat MVP de trei ori, a castigat trei campionate NBA si a fost numit de paisprezece ori in echipa All-Star.

Care sunt cele mai cunoscute echipe de baschet

Los Angeles Lakers

Los Angeles Lakers este o echipa de baschet din NBA cu sediul in Los Angeles, California. Joaca in Divizia de Vest a Conferintei NBA. Lakers isi joaca meciurile de acasa la Staples Center din 1999. Echipa este una dintre cele mai de succes din istoria NBA, cu 16 campionate, 32 de finaliste si 27 de participari in play-off.Printre cei mai mari jucatori care au imbracat tricoul lui Lakers se numara Magic Johnson, Kobe Bryant, Shaquille O’Neal si LeBron James.

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce este considerat Cristiano Ronaldo cel mai bun fotbalist din lume?

Boston Celtics

Boston Celtics este o echipa de baschet din NBA cu sediul in Boston, Massachusetts. Joaca in Divizia de Est a Conferintei NBA. Celtics isi joaca meciurile de acasa la TD Garden din 1995. Echipa este una dintre cele mai de succes din istoria NBA, cu 17 campionate, 21 de finaliste si 21 de participari in play-off. Printre cei mai mari jucatori care au imbracat tricoul Celtics se numara Bill Russell, Larry Bird, Kevin Garnett si Paul Pierce.

Chicago Bulls

Chicago Bulls este o echipa de baschet din NBA cu sediul in Chicago, Illinois. Joaca in Divizia de Est a Conferintei NBA. Bulls isi joaca meciurile de acasa la United Center din 1994.Echipa este una dintre cele mai de succes din istoria NBA, cu 6 campionate, 6 finaliste si 28 de participari in play-off.Printre cei mai mari jucatori care au purtat tricoul lui Bulls se numara Michael Jordan, Scottie Pippen si Derrick Rose.

 

Sursa: https://basket93.fr/quels-sont-les-meilleurs-joueurs-de-basketball/

Ghice ce mai avem pentru tine?  De unde vine cuvantul golf

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More