Care sunt cei mai buni golgheteri din istoria fotbalului

Cei mai buni golgheteri din istoria fotbalului au marcat peste 500 de goluri in cursul carierei. Toate au fost legende absolute in tara lor sau in clubul la care au jucat. Si-au lasat amprenta in istoria fotbalului pentru totdeauna.

Uwe Seeler – 575 goluri

Uwe Seeler este unul din cei mai buni jucatori germani de fotbal. A marcat un numar incredibil de goluri. A jucat pentru Hamburg timp de 18 sezoane lungi (1954-1972) si a fost considerat o legenda a clubului. A reprezentat in egala masura echipa nationala a Germaniei, intre 1954-1970. Afiseaza un total incredibil de 575 de goluri.

Ferenc Deak – 576 goluri

A jucat in mai multe cluburi de-a lungul carierei sale active printre care Szentlrinci SE, Ferencváros si Budapesti Dózsa. A reprezentat in egala masura echipa nationala maghiara in 20 de reprize. In 1946, Ferenc Deak a fost numit fotbalistul maghiar al anului.

Robert Lewandowski – 594 de goluri

Asemanatoare

De ce este considerat Cristiano Ronaldo cel mai bun…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai mari 18 curiozităţi despre fotbal

International polonez si jucator legendar al echipei Borussia Dortmund si Bayern Munchen, Lewandowski este considerat unul din ceei mai buni golgheteri din istoria fotbalului. Dotat cu o eficienta iesita din comun pe terenul de fotbal, a inscris 337 de goluri din 365 de meciuri este al doilea golgheter din istoria echipei Bayern Munchen, dupa legenda Gerd Muller.

Gerd Muller – 735 de goluri

Gerd Muller este unul din cei mai buni jucatori din istoria fotbalului. Jucatorul german a marcat de fiecare data cand a jucat intr-un meci. Face in egala masura parte din cei mai buni golgheteri din cadrul Campionatului Mondial. A marcat numai putin de 735 de goluri de-a lungul carierei sale.

Ferenc Puskas – 746 goluri

Este, fara indoiala, unul din cei mai buni jucatori de fotbal din istorie. A fost cel mai bun jucator al echipei Magical Magyars si a adus echipei un succes fara precedent. Ferenc Puskas a ramas in istorie drept cel mai bun golgheter din istorie, nimeni nu a reusit sa ii egaleze inca performanta.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Grecia Antica: de ce atletii erau goi in timpul Jocurilor Olimpice?

Sursa: https://les10meilleurs.net/10-meilleurs-buteurs-histoire-football/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More