Care sunt cei mai buni jucatori din istoria echipei Real Madrid

Real Madrid Club de Futbol sau Real Madrid cum ii spun majoritatea, este un club profesionist de fotbal cu sediul la Madrid. A fost infiintat pe data de 6 martie 1902 de catre un grup de fotbalisti amator si, la scurt timp a inceput sa evolueze in prima divizie. Lista celor mai buni jucatori de fotbal din istoria echipei Real Madrid este compusa din jucatori internationali care provin din diferite tari. Unii din ei sunt considerati cei mai buni golgheteri in timp ce altii sunt considerati cei mai buni aparatori.

Zidane, Ronaldo si Messi: cei mai buni jucatori din istoria echipei Real Madrid

Zidane, Ronaldo si Messi sunt cei mai buni jucatori din istoria echipei Real Madrid. Zidane a fost un jucator elegant, tehnic si inteligent. Ronaldo este un jucator puternic si rapid deopotriva. Messi este un jucator creativ si precis. Acesti trei jucatori au fost, rand pe rand, lideri pentru echipa Real Madrid. Zidane a fost capitanul echipei timp de mai multi ani. Ronaldo si Messi a fost cei mai buni golgheteri ai echipei timp de mai multe sezoane.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum a luat nastere rugby?

Cei mai buni jucatori din istoria echipei Real Madrid

1. Ronaldo
2. Alfredo Di Stéfano
3. Zinédine Zidane
4. Cristiano Ronaldo
5. Raul González
6. Hugo Sánchez
7. Iker Casillas
8. Sergio Ramos
9. Fernando Hierro
10. Paco Gento

Ronaldo, supranumit “Il Fenomeno” este considerat cel mai bun golgheter din istoria clubului cu 251 de goluri in 177 de meciuri.

Zinedine Zidane este considerat unul din cei mai jucatori ai tuturor timpurilor.

Cristiano Ronaldo si-a inceput activitatea in cadrul echipei in 2009. Raul Gomez este cel mai bun golgheter al echipei in cadrul unor meciuri international cu 71 de goluri dintr-un total de 144 de meciuri in care a jucat.

Sursa: https://www.plare.fr/les-10-meilleurs-joueurs-de-lhistoire-du-real-madrid/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More