Ce antrenori a avut echipa Atletico Madrid de-a lungul anilor

Ce antrenori a avut echipa Atletico Madrid de-a lungul anilor? Esti si tu curios sa afli? Iti spunem noi chiar acum.

Luis Aragones

Luis Aragones a antrenat echipa Atletico Madrid intre anii 1974-1980. O legenda in istoria clubului spaniol, Luis Aragones si-a petrecut o mare parte din cariera ca jucator si antrenor la Atletico Madrid. A fost poreclit Sage de Hortaleza si a castigat cu acest club un campionat, 3 Copa del Rey, Supercopa Spaniei si Cupa Intercontinentala.

Cholo Simeone

Un alt antrenor care a devenit o veritabila legenda in istoria clubului Atletico Madrid. A sosit in anul 2011 la clubul spaniol. Recordul sau la echipa Atletico Madrid: a castigat o Europa League, o Super Cupa a Europei, o Copa del Rey, o Liga, o Supercopa a Spaniei si doua finale a Ligii Campionilor.

Asemanatoare

Putem fi alergici la sport?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt mai nebune recorduri sportive

Radomir Antic

Sarbul a ajuns la echipa Atletico in anul 1995 atunci cand echipa era departe de a fi o echipa puternica, dupa doua sezoane precedente cam dezamagitoare. Sub conducerea lui Radomir echipa a reusit sa se mai redreseze putin.

Helenio Herrera

Helenio Herrera a fost unul din cele mai mari nume din sportul spaniol dar si unul din cele mai controversate. In perioada in care a antrenat echipa Atletico Madrid, H.H. a castigat doua Ligi si o Copa Eva Duarte. In anul 1949 a inceput sa antreneze echipa si avea sa devina mai celebru decat jucatorii pe care i-a antrenat. A fost acuzat de dopaj insa a reusit sa lase o mosternire bogata fotbalului. A fost printre singurii antrenori la acea vreme care a pus accentul pe motivatia psihologica a jucatorilor si a pus mare pret pe disciplina. In plus, le-a interzis jucatorilor sa fumeze sau sa bea alcool in timpul cantonamentelor si cu cateva zile inainte de un meci.

Max Merkel

Cunoscut si sub numele de M.Latigo, antrenorul nascut la Viena era doar de doi ani la Atletico cand a reusit sa castige o Liga. Eficienta inainte de toate…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este cea mai veche echipa sportiva profesionista din lume?
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More