Ce actori joaca in The Witcher sezonul 3

Mult-asteptatul sezon 3 al serialului The Witcher este disponibil pe Netflix si va continua cu povestea intriganta a lui Geralt, Ciri si Yennefer, ale caror destine par sa fie legate. Dupa revelatia socanta din sezonul precedent, protagonistii trebuie sa dezgroape si mai multe mistere In cele ce urmeaza va povestim despre personajele care revin si despre fetele noi care se alatura distributiei.

In sezonul 2 al programului de pe platforma de streaming, a fost dezvaluit faptul ca Ciri era capabila sa controleze o mare putere legata de conjunctia sferelor.

Henry Cavill in rolul lui Geralt de Riv

Dupa ce si-a dat seama ca puterea lui Ciri va aduce multe pericole vrajitorilor din Kaer Morhen, Geralt de Riv isi va continua misiunea de a o proteja pe printesa din Cintra. Pentru ca acum toate regatele sunt pe urmele ei, va trebui sa se ascunda. Henry Cavill se intoarce pentru ultima oara pentru a interpreta protagonistul seriei.

Anya Chalotra in rolul lui Yennefer de Vengerberg

Asemanatoare

Care sunt actorii care au interpretat mai multe roluri in…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in La Casa de Papel

Dupa ce Yennefer de Vengerberg o ajuta pe Ciri sa o salveze pe Ciri de demon in finalul sezonului 2 si isi recapata puterile prin sacrificiul sau, ea devine convinsa ca noul ei scop este sa o protejeze si sa o invete sa isi controleze magia.

Freya Allan in rolul lui Ciri

In sezonul 2, s-a dezvaluit ca Ciri este capabila sa deschida portaluri care se conecteaza cu alte sfere. Cu toate acestea, nu este inca in masura sa o controleze si va trebui sa invete sa manuiasca magia cu ajutorul lui Yennefer, precum si sa lupte ca un razboinic sub tutela lui Geralt.

Joey Batey in rolul lui Dandelion

Cumva, Dandelion se trezeste atras in pericolele care il inconjoara pe Geralt si trupa sa. Cu toate acestea, abilitatile bardului, nu doar in materie de compozitie, vor atrage atentia mai multor personaje.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care viseaza sa joace intr-un film cu super-eroi?

Sursa: https://45secondes.fr/?s=acteurs#google_vignette

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More