Care sunt actorii care joaca in serialul Manifest?

In 2013, zborul 828 al companiei Montego Air a plecat din Jamaica cu destinatia New York City. Cand a aterizat, pasagerii au fost uimiti sa afle ca acum era anul 2018 – si nimeni din avion nu imbatranise cu o zi.

Bine ati venit in lumea lui Manifest, unde pierderea a cinci ani a fost cumva doar inceputul ciudateniilor care vor urma.

De la misterioasa lor intoarcere, cei din zborul 828 s-au trezit chinuiti de „chemari”, viziuni sau voci care ii indeamna la o anumita actiune sau persoana. De asemenea, au aflat ca au murit de fapt in timpul zborului si au fost inviati… dar a doua lor viata ar putea sa se incheie rapid. O „Data a mortii” profetizata, adica perioada de timp dintre moartea unei persoane si invierea ei, se apropie in 2024. Pentru a supravietui, ei vor trebui sa descifreze „chemarile” si sa se sprijine unul pe celalalt.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care au interpretat mai multe roluri in acelasi film?

Melissa Roxburgh in rolul lui Michaela Stone

Inainte de zbor, Michaela este politista in cadrul politiei din New York, fericita alaturi de iubitul ei/colegul ei de politie, Jared – si se gandeste la cererea in casatorie a acestuia. In timp ce se afla in avionul 828, Michaela decide sa spuna Da… doar pentru a afla ca acesta s-a casatorit cu cea mai buna prietena a ei in cei cinci ani in care ea a lipsit.

Cei doi se trezesc atrasi in mod repetat impreuna dupa intoarcerea ei, pornind pentru scurt timp o aventura. Mai tarziu, o „chemare” o aduce la Zeke, a carui experienta de moarte iminenta din 2017 l-a gasit sarind in timp cu un an, la fel ca pe cei din 828. Cu data mortii lui apropiindu-se, Michaela si Zeke se casatoresc.

Josh Dallas in rolul lui Ben Stone

Asemanatoare

Care sunt actorii si actritele care joaca mereu acelasi rol?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care joaca in Outlander

Un familist devotat, Ben are inima franta de diagnosticul de cancer in faza terminala al fiului sau Cal. Cum zborul de intoarcere acasa dupa o vacanta de familie a fost supra-rezervat, Ben ramane cu Cal, in timp ce sotia sa, Grace, o ia pe Olive, geamana lui Cal, cu un alt zbor. Cand Ben si Cal coboara de pe 828 si descopera cat de mult timp a trecut, ei incearca sa isi gaseasca noua normalitate.

In cele din urma, Ben si Grace se impaca si au o fiica, Eden. Ben se trezeste urmarind „chemari” alaturi de Michaela, in timp ce face tot posibilul sa afle ce s-a intamplat cu zborul 828.

Dupa moartea lui Grace si rapirea lui Eden, Ben isi petrece zilele incercand sa-si gaseasca fiica. Desi se reunesc, familia trebuie sa se confrunte cu o noua criza, deoarece starea de sanatate a lui Cal ajunge rapid la un punct fara intoarcere.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care joaca in Agents of Mystery?

J.R. Ramirez in rolul Jared Vasquez

Jared a jelit-o pe Michaela – pe care a cerut-o in casatorie inainte de zborul 828 – ani de zile dupa ce a crezut ca aceasta a pierit. A sfarsit prin a se casatori cu Lourdes.

Cand 828 se intoarce, legatura dintre Jared si Michaela are ramificatii personale si profesionale. Cei doi au pentru scurt timp o aventura, ceea ce duce la sfarsitul casniciei sale. Cariera sa de politist primeste si ea o lovitura, deoarece investigheaza cazuri legate de 828 si este incorporat pentru scurt timp in grupul anti-828 Xers.

Jared incepe, de asemenea, sa se iubeasca cu Drea, iar cei doi incep sa lucreze la cazul 828.

 

Sursa: https://www.netflix.com/tudum/articles/manifest-cast-season-4-netflix

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More