Ce actori joaca in La Casa de Papel

Serialul spaniol La Casa de Papel, care povesteste jaful de la Monetaria Regala a Spaniei a devenit un veritabil fenomen datorita platformei de streaming Netflix. Comedienii, necunoscuti noua pana in momentul aparitiei serialului, au devenit veritabile vedete. Cine sunt? Iata cativa din cei mai emblematici actori ai serialului Money Heist.

Profesorul

Actorul se numeste Alvaro Monte, are 43 de ani, s-a nascut in Algerisas, in partea de sud a Spaniei. Are numai putin de 2,3 milioane de abonati pe Instagram. Interpreteaza rolul lui Sergio Marquina, supranumit Profesorul care a pregatit jaful in cele mai mici detalii.pentru asta, a recrutat 8 din cei mai buni hoti din tara si le-a dat nume de tari: Nairobi, Rio, Tokyo, Denver, Oslo, Moscow, Helsinki si Berlin.

Tokyo

Asemanatoare

Care sunt actorii care joaca in Good Grief?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care actori isi fac singuri cascadoriile?

Actrita se numeste Ursula Corbero si are 28 de ani. Este nascuta la Barcelona. Are 4,5 milioane de abonati pe Instagram. Interpreteaza rolul lui Silene Oliveira, o hoata. Este feminista, duce o lupta activa pentru egalitatea sexelor.

Berlin

Actorul se numeste Pedro Alonso, are 46 de ani si este din Vigo, Galicia, o provincie din nord-vestul Spaniei. Are 1,8 milioane de abonati pe Instagram. Joaca rolul lui Andres de Fonollosa, alias Berlin, liderul echipei de hoti. Este rece, brutal si destul de nelinistit. Cu cat spune mai putine lucruri despre el, cu atat mai bine.
Este o veritabila vedeta in Galicia unde a jucat in mai multe seriale.

Nairobi

Actrita se numeste Alba Flores, are 31 de ani si este madrilena. Are 2,2 milioane de abonati pe Instagram. Interpreteaza rolul lui Agata Jimenez, alias Nairobi, o hoata extrem de priceputa care se intelege cu toata lumea in afara de Berlin, liderul gastii. Este regina in materie de falsificare.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Gone for Good?

A debutat de la o varsta frageda in actorie, de la 13 ani. Alba Flores a studiat Arta Dramatica si a jucat in numeroase alte seriale regasite in catalogul Netflix.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More