Ce actori joaca in serialul Ginny & Georgia

Ginny & Georgia este un serial creat de Sarah Lampert si a avut premiera pe Netflix miercuri, 24 februarie 2021. Drama alcatuita din 10 episoade o are in centru pe pe Georgia Miller si pe copiii ei, Ginny si Austin, care se muta in nord pentru a o lua de la capat, dar drumul spre o viata noua este pavat cu numeroase obstacole.

Ce actori joaca in serialul Ginny&Georgia?

Brianne Howey interpreteaza rolul lui Georgia Miller

Georgia este o mama inteligenta, manipulatoare si fermecatoare, care a scapat de saracie dupa ce si-a nascut fiica la doar 15 ani. Personajul este interpretat de Brianne Howey, o actrita americana in varsta de 32 de ani, cunoscuta pentru rolurile din ‘Batwoman’ si ‘The Passage’.

Antonia Gentry interpreteaza rolul lui Ginny Miller

Ginny este o adolescenta foarte inteligenta care, desi uneori vrea sa se razvrateasca, reuseste sa gaseasca armura de spirit cu care o face pe mama ei nebuna sa isi recapete ratiunea. Acesta este primul rol important pentru Antonia Gentry, care pana acum a jucat doar in Candy Jar.

Asemanatoare

Care sunt actorii care joaca in serialul Netflix Fatal…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in La Casa de Papel

Diesel La Torraca interpreteaza rolul lui Austin Miller

Austin este fiul cel mic al Georgiei. In serialul Ginny si Georgia acesta este descris ca fiind un baiat dragut, care isi doreste o viata de familie perfecta si spera la un nou inceput in Massachusetts.
Diesel La Torraca este un tanar actor care a aparut anterior in „Little Monsters” (2019), „Lambs of God” (2019) si „The Secrets She Keeps” (2020).

Jennifer Robertson interpreteaza rolul lui Ellen

Ellen este o vecina si o mama care lucreaza, foarte serioasa si ingrijorata de viitorul gemenilor ei de 15 ani, Maxine si Marcus. Actrita care interpreteaza acest personaj este Jennifer Robertson, cunoscuta pentru rolul lui Jocelyn din „Schitt’s Creek”, pentru care a fost nominalizata la Screen Actors Guild Award si la patru Canadian Screen Awards.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce filme a jucat Sylvester Stallone

Robertson a aparut, de asemenea, in serialul de comedie CBC „This Hour Has 22 Minutes”, in serialul de schite CTV „Comedy Inc.”, in filmul fantasy Disney „Twitches” si in serialul pentru adolescenti „Wingin”.

Sursa: https://45secondes.fr/ginny-et-georgia-acteurs-et-personnages-qui-est-qui-et-ou-avez-vous-vu-le-casting-avant/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More