Ce actori joaca in serialul Netflix Sweet Tooth

Dupa aproape doi ani de asteptare, fanii serialului se vor putea bucura in sfarsit de cel de-al doilea sezon al dramei fantastice Netflix, bazata pe seria de benzi desenate DC create de Jeff Lemire. Cele opt noi episoade sunt disponibile pe populara platforma de streaming din data de 27 aprilie 2023.

In noul sezon al serialului produs de Robert Downey Jr, Susan Downey, Amanda Burrell si Linda Moran, un nou val mortal de Bolnavi soseste, in timp ce Gus si un grup de alti hibrizi sunt tinuti prizonieri de generalul Abbot si de oamenii ramasi . Pentru a-si proteja prietenii, Gus accepta sa-l ajute pe Dr. Singh, pornind intr-o calatorie intunecata spre originile sale.

Christian Convery, Nonso Anozie, Adeel Akhtar si Neil Sandilands revin in cel de-al doilea sezon al serialului care a fost filmat in Noua Zeelanda intre ianuarie si iunie 2022, in timp ce Stefania LaVie Owen, Dania Ramírez, Amy Seimetz, Marlon Williams, Christopher Sean Cooper Jr, Naledi Murray, Aliza Vellani si Yonas Kibreab completeaza distributia.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Who Killed Sara?

Christian Convery in rolul lui Gus

Christian Convery, care a aparut in productii precum „Cocaine Bear”, „Lucifer”, „Supernatural”, „Van Helsing”, „Santa’s Boots”, „A Twist of Christmas” si „My Christmas Dream”, revine in rolul micutului Gus, care isi continua calatoria pentru a-si descoperi adevaratele origini. In capitolul final al episodului precedent, „Gus este rapit de Primii Oameni si inchis intr-o cusca alaturi de alti copii hibrizi”.

Nonso Anozie in rolul lui Jepperd

Nonso Anozie, care l-a interpretat pe Xaro Xhoan Daxos in sezonul 2 din „Game of Thrones” si a aparut in „The Sandman”, „Pan” si „A Midsummer Night’s Dream”, reia rolul lui Jepperd, care la sfarsitul primului sezon a fost impuscat de primii oameni si salvat de Aimee Eden.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Emily in Paris

Adeel Akhtar in rolul Dr. Singh

Adeel Akhtar, care a aparut in „Pan” alaturi de Anozie, precum si in filmele Netflix „Murder Mystery”, „Robin Robin”, „Enola Holmes” si „Enola Holmes 2”, il interpreteaza pe Dr. Singh, care accepta sa lucreze pentru generalul Abbot doar pentru a o tine in viata pe sotia sa Rani.

Stefania LaVie Owen in rolul lui Becky

Stefania LaVie Owen, care a jucat in drama Netflix „Messiah” si in prequel-ul „Sex and the City” „The Carrie Diaries”, preia rolul lui Becky, o tanara de 16 ani care a infiintat Animal Army.

Sursa: https://45secondes.fr/liste-des-acteurs-et-personnages-de-sweet-tooth-saison-2-qui-est-qui-dans-la-serie-netflix/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More