Care sunt actorii care joaca in serialul Netflix Fatal Seduction?

Ai auzit? Exista un nou serial de thriller sud-african numit Fatal Seduction care ruleaza pe Netflix, iar o multime de oameni il urmaresc deja. Daca l-ai inclus in prezent in lista de vizionare si abia astepti sa il urmaresti, trebuie sa iti spunem cine face parte din distributie.

Fatal Seduction este un nou serial original Netflix regizat de Steven Pillemer. Pillemer este cunoscut mai ales pentru faptul ca a fost co-creatorul serialului dramatic sud-african The Brave Ones, difuzat pe Netflix.

Filmul se bazeaza pe popularul serial mexican de pe Netflix Dark Desire si urmareste o femeie care petrece un weekend departe de casa impreuna cu o prietena, pentru a ajunge sa aiba o aventura entuziasta cu un barbat mai tanar, care provoaca o catastrofa si o tradare care ii implica pe cei din jurul ei.

Mai mult, serialul a fost filmat in Cape Town, Africa de Sud. Cine joaca rolul personajului principal? Si celelalte personaje? Afla mai jos.

Care sunt actorii care joaca in serialul Netflix Fatal Seduction?

Asemanatoare

Ce actori joaca in serialul Thank You, Next

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cei mai buni actori care au interpretat rolul lui Joker

Kgomotso Christopher o interpreteaza pe Nandi Mahlati, o profesoara casatorita care este atrasa intr-o relatie ilegala cu un tanar in timp ce se afla intr-o vacanta de lux cu iubitul ei. Ea este cunoscuta mai ales pentru rolul anterior de Katlego Sibeko din telenovela sud-africana Isidingo. De asemenea, a jucat rolul lui Yvonne intr-o alta drama sud-africana de zi numita Scandal!

Thapelo Mokoena il interpreteaza pe Leonard Mahlati, partenerul lui Nandi, pe care aceasta il suspecteaza ca o inseala cu noul ei asistent. Poate ca l-ati mai vazut pe Mokoena in programele de televiziune sud-africane Pulse si Blood & Water.

Prince Grootboom il interpreteaza pe Jacob Tau, un tanar cu care Nandi face sex ocazional in timpul unei calatorii. Este posibil sa il recunoasteti pe Grootboom din rolul sau anterior din piesa de teatru sud-africana 1802: Love Defies Time.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Who Killed Sara?

Lunathi Mampofu o interpreteaza pe Brenda Grootboom, cea mai buna prietena a lui Nandi, care sfarseste prin a muri in timpul weekendului petrecut in afara orasului. Ea este cunoscuta mai ales pentru rolul Emmei din telenovela sud-africana The River.

Sursa: https://lentrepreneur.co/style/streaming/casting-de-fatal-seduction-qui-joue-dans-la-serie-netflix-sud-africaine-11072023

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More