In ce filme a jucat Sylvester Stallone

In 50 de ani de cariera, Sylvester Stallone s-a impus drept o icoana a cinematografiei americane de actiune. Si, actorul, comedianul, realizatorul si scenaristul Sylvester Stallone inca mai are multe de spus, nu intentioneaza sa se retraga din activitate. Anul acesta a jucat in Samaritan.

Inainte sa aiba parte de consacrarea mult dorita si sa devina un simbol al visului american, Sylvester Stallone a avut parte de cateva obstacole. Nascut in anul 1946 la Hell’s Kitchen, Sly studiaza Artele Dramatice la Miami si revine la New York unde joaca in cateva piese de teatru pe Broadway.

La inceputul anilor ’70 joaca intr-un film erotic pentru care castiga suma de 200 de dolari inainte de a obtine primele roluri serioase la cinema. Tanarul actor il agreseaza pe Woody Allen in metrou in Bananas si il interpreteaza pe Frank Nitti, mana dreapta al celui mai celebru gangster american, in Capone. In 1976 joaca in Rocky. Drama este recompensata cu trei premii Oscar printre care un Oscar pentru cel mai bun film si Sylvester Stallone are in sfarsit parte de faima.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Ginny & Georgia

Rambo, al doilea alter ego al sau, soseste la cinema in anul 1982 si ii permite sa se intereseze de nevrozele si traumele Statelor Unite ale Americii. Dupa toate cele patru parti ale filmului Rocky, Sly devine un actor celebru, un simbol al filmelor de actiune.

Impreuna cu vechii sai adversari, Sylvester Stallone joaca intr-un alt film de actiune de succes, The Expendables, prima parte fiind lansata in 2010. A mai jucat in saga Creed, initiate de Roger Coogler in 2016. Personajul sau are in acest film alura unui mentor si unei figure parterne care inca mai crede in viitor in ciuda fantomelor care il bantuie din trecutul sau. La inceputul anilor 2000 joaca in Get Carter si Driven.
In 2021 Stallone joaca rolul unui super erou considerat mort de mai bine de 20 de ani, in Samaritan. Ne dovedeste ca este inca prezent, in ciuda faptului ca are un aer mai obosit in ultima vreme.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in La Casa de Papel

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More