Ce actori joaca in Red Rose?

Serialul Red Rose vorbeste despre un grup de adolescenti care sunt nevoiti sa faca fata consecintelor mortale folosirii unei aplicatii.

Catalogul Netflix a incorporat recent serialul ideal pentru pasionatii de fictiune britanica si de suspans. Este vorba despre Red Rose, un serial alcatuit din 8 episoade care pune in scena un grup de adolescenti nevoiti sa supravietuiasca unei veri terifiante. Motivul? Au descarcat o aplicatie cu exigente periculoase si consecinte mortale.

Amelia Clarkson este Wren

Amelia Clarkson s-a facut cunoscuta datorita unor seriale precum Jane Eyre sau Zoo. Tanara actrita da viata unei adolescente care, odata ce a lansat impreuna cu grupul sau – Dickheads – o aplicatie, este gata sa faca orice pentru a descoperi ce se ascunde in spatele acesteia.

Isis Hainsworth este Roch

De-a lungul scurtii insa eficiente cariere, Isis Hainsworth a jucat in cateva seriale precum Emma. Personajul sau, Roch este liderul grupului Dickheads si este cunoscut drept un lider indraznet si determinat. Insa este doar o fatada. In spatele duritatii sale, resimte culpabilitate vis-à-vis de familia sa si de statutul social.

Asemanatoare

Ce actori joaca in serialul Thank You, Next

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce s-a ales de actorii din serialul Lost, la 13 ani de la incheierea serialului?

Natalie Blair este Ashley

Chiar daca Red Rose reprezinta inceputul carierei pentru Natalie Blair este clar ca aceasta din urma va deveni o actrita promitatoare. Netflix a ales-o sa interpreteze rolul lui Natalie in Red Rose.

Ali Khan este Taz

Taz este un tanar invitat de Roch in grup si, chiar daca se dovedeste a fi mai neincrezator la inceput cu privire la intentiile grupului, are cele mai bune intentii.

Ellis Howard este Antony

Antony este un prieten dulce si rabdator, care ii asigura mereu spatele lui Wren. Desi initial nu a fost afectat de repercusiunile Red Rose, Ant a folosit in secret o aplicatie de intalniri despre care nu a spus grupului. Sunt cele doua aplicatii legate intre ele?

Ellis Howard a aparut in filmele Help si Romeo & Juliet (2021), precum si in serialul Catherine the Great.
Sursa: https://45secondes.fr/qui-sont-les-acteurs-de-red-rose-casting-de-la-serie-netflix/

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in sezonul 2 al serialului Welcome to Eden
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More