Ce actori joaca in serialul The 100

In spatiu sau pe Pamant, personajele principale din serialul The 100 ne-au impresionat datorita aventurilor lor. In patru sezoane am plans, ne-am emotionat, am ramas uimiti…trebuie sa recunoastem ca Finn, Bellamy si Lincoln ne-au impresionat cu adevarat. Iata care sunt actorii care joaca in serialul The 100.

Eliza Taylor. Eliza Taylor este o actrita australiana in varsta de 23 de ani, este cunoscuta in special pentru rolul din serialul australian popular Neighbours. In The 100, Eliza interpreteaza un rol principal, cel al lui Clarke, o delicventa pasionata si rebela, trimisa pe Pamant. Personajul sau este fiica unui medic, seful coloniei de supravietuitori de pe vasul The Ark. Drept urmare, detine o serie de secrete importante…

Thomas McDonell. Thomas McDonell este un actor in varsta de 26 de ani (Prom, Fun Size) si interpreteaza rolul lui Finn, unul din delicventii trimisi pe Pamant. Este un erou popular pentru copiii de pe arca datorita capacitatii sale de a sfida regulile si de a iesi cu capul sus din orice situatie.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cei mai buni actori care au jucat in Spiderman

Bob Morley. Bob Morley este un actor australian care interpreteaza rolul lui Bellamy, cel mai vechi dintre delincventiii de pe statia spatiala.

Paige Turco. Paige Turco, actrita pe care o cunoastem din Person of Interest, interpreteaza in filmul The 100 rolul lui Abby, mama lui Clarke, un medic autoritar de pe statia spatiala Ark.

Eli Goree. Eli Goree, actor pe care il cunoasteti cu siguranta din serialul Emily Owens difuzat de canalul The CW, interpreteaza in The 100 rolul lui Wells Jaha, unul din delincventii detestati de ceilalti deoarece multi din parintii supravietuitorilor au fost otraviti de tatal sau.

Marie Avgeropoulos interpreteaza rolul lui Octavia in The 100, un copil care a fost nascut in mod ilegal si, toata viata a fost nevoita sa se ascunda si sa se izoleze in captivitate din acest motiv. A mai jucat in serialul Cult difuzat pe canalul The CW.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Actori care joaca in serialul 13 Reasons Why

Sursa: https://www.cosmopolitan.fr/qui-sont-les-acteurs-sexy-de-la-serie-the-100,1994340.asp

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More