Actori care joaca in serialul 13 Reasons Why

Hannah Baker, Clay Jensen, Jessica Davis… aceste personaje nu mai au niciun secret pentru fanii serialului 13 Reasons Why. Insa care sunt actorii talentati care interpreteaza aceste personaje?

Katherine Langford alias Hannah Baker

Provenita dintr-o familie de medici, Katherine Langford a renuntat la studii pentru a se dedica in totalitate pasiunii sale, actoria. La 22 de ani obtine primul sau rol important in serialul 13 Reasons Why. A mai jucat in Love, Simon.

Dylan Minnette, alias Clay Jensen

Dylan Minnette a inceput sa joace in filme si seriale inca de la o varsta frageda. De la Grey’s Anatomy la Scandal, actorul si-a facut aparitia in numeroase seriale dar si in filme. Cel mai recent este The Dissaster Artist in care actorul isi interpreteaza propriul rol.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii din One of Us is Lying

Brandon Flynn, alias Justin Foley

Un personaj insuportabil si dragut totodata. Calau al inimilor, dependent de heroina, adolescent depresiv…Brandon Flynn interpreteaza rolul lui Justin Foley la perfectie. Cu toate acestea, este vorba despre primul sau rol ca actor…

Alisha Boe, alias Jessica Davis

Alisha Boe a mai fost vazuta in seriale precum Teen Wolf. A jucat si in filme precum Paranormal Activity 4. Insa, cel mai cunoscut rol al sau este cel al adolescentei Jessica Davis, cea mai buna prietena a lui Hannah Baker, tulburata din cauza unui viol.

Christian Lee Navarro alias Tony Padilla

Cel care il interpreteaza pe tenebrosul Tony Padilla nu a primit niciodata roluri importante. In serialul 13 Reasons Why se face remarcat intepretand un personaj din comunitatea LGBT, un adolescent increzator si secretos.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Chernobyl

Ross Butler, alias Zach Dempsey

Inca de la varsta de 21 de ani, Ross Butler a jucat in filme Disney. Vazut in sezonul 1 al serialului Riverdale in rolul lui Reggie, renunta la serial in favoarea serialului 13 Reasons Why pentru a-l interpreta pe Zach Dempsey, cel maii bun prieten al lui Bryce Walker, un sportiv.

Sursa: https://www.femina.fr/diaporama/qui-sont-les-acteurs-de-13-reasons-why

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More