Care sunt actorii care joaca in Outlander

Ti-a placut Outlander si ai vrea sa descoperi care sunt actorii care au jucat in el? Insa, inainte de asta, le vom spune celor care nu cunosc serialul cateva cuvinte despre el.

Serialul este disponibil pe Netflix si este alcatuit din cinci sezoane si este inspirat din cele 13 carti scrise de Diana Gabaldon care actualmente lucreaza la un nou capitol intitulat Written in My Own Heart’s Blood. Serialul urmeaza aventurile lui Claire Randall, o infirmiera de razboi casatorita in anul 1945 care este trimisa inapoi in timp, pana in anul 1973 fara sa stim cu adevarat de ce si cum. In aceasta lume noua pe care nu o cunoaste il intalneste pe Jamie Fraser, un razboinic scotian si se angajeaza impreuna cu acesta intr-o relatie intensa si pasionala.

Care sunt actorii care joaca in Outlander

Caitriona Balfe este Claire Fraser

Claire Fraser este o infirmiera care si-a exercitat meseria in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si care, in urma calatoriei pentru luna de miere este trimisa inapoi in timp, in Scotia anului 1973. Caitriona Balfe si-a inceput cariera ca manechin la varsta de 18 ani. Pentru rolul din serialul Outlander actrita a primit numeroase premii.

Asemanatoare

Ce actori joaca in serialul Thank You, Next

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Ginny & Georgia

Sam Heughan este Jamie Fraser

Jamie Fraser este un soldat de origine scotiana. O intalneste pe Claire inca din primul episod si o va aprecia enorm deoarece ea este cea care ii ingrijeste ranile la umar. Actorul Sam Heughan si-a creat in 2015 propria organizatie, My Peak Obstacle.

Sophie Skelton este Brianna Fraser

Brianna Fraser este fiica lui Claire si a lui Jamie Fraser. Dea lungul sezoanelor va realiza ca parintii sai nu se iubesc si ca au ramas impreuan pentur ea. Actrita a inceput sa danseze incade la varsta de 3 ani dupa care a facut balet la Royal Academy. Primul rol l-a obtinut in 2012, in DCI Banks.

Sursa: https://actorsfactory-studio.fr/qui-sont-les-acteurs-outlander/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More