Care sunt actorii care joaca in Agents of Mystery?

Agents of Mystery este o aventura misterioasa in care Lee Yong Jin, Lee Eun Ji, John Park, Hyeri (fosta membra Girl’s Day), Kim Do Hoon si Karina (membra Aespa) urmaresc si rezolva cazuri ciudate care nu pot fi explicate stiintific. Show-ul este produs de Jung Jong Yeon din Devil’s Proof, The Genius, The Great Escape si multe altele.

Serialul prezinta o echipa de 6 investigatori insarcinati cu investigarea unui caz ciudat. Lee Yong Jin, care joaca rolul sefului echipei de investigatie, este o persoana inteligenta si strategica care se trezeste insarcinata cu gestionarea unor evenimente neasteptate. Lee Yong Jin si-a exprimat dorinta de a se cufunda in lumea creata de Jung Jong Yeon.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in Red Rose?

Actorii care joaca in serialul „Agents of Mystery” de pe Netflix au declarat ca noul lor show de varietati cu aventuri misterioase a depasit genul traditional de emisiuni de rezolvare a problemelor pas cu pas. Povestea este atat de bine pusa la punct, incat actorii din distributie au spus ca s-au simtit ca niste agenti adevarati, cu cazuri reale de rezolvat. Situatiile nu erau doar realiste, ci si misterioase si palpitante in acelasi timp, potrivit membrilor distributiei.

Cei sase actori care joaca in serial rolul agentilor – comediantii Lee Yong-jin si Lee Eun-ji, cantaretul John Park, Hyeri de la Girl’s Day, Karina de la aespa si actorul Kim Do-hoon – au prezentat noul serial Netflix in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc marti, inainte de premiera serialului care a avut loc in aceeasi zi, la ora 16.00. Toate cele sase episoade au fost lansate impreuna pe Netflix. Acest serial in sase parti urmareste sase agenti care incearca sa rezolve cazuri misterioase in sase ore, in timp ce sunt blocati in locatii care mai de care mai ciudate.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Who's The Boss

Sursa: https://geekalition.com/agents-du-mystere-les-acteurs-donnent-des-infos-sur-leurs-roles-dans-lemission/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More