Ce actori joaca in filmul Dirty Dancing

Dirty Dancing este, fara indoiala, unul din cele mai bune filme ale tuturor timpurilor, putini sunt cei care nu l-au vizionat cel putin o data. Haideti sa vedem care sunt actorii care au jucat in acest film celebru.

Jennifer Gray a jucat rolul lui Baby

Chiar daca are peste 60 de ani, forma fizica a actritei, fosta partenera a regretatului Patrick Swayze in film este de invidiat. Primul sau rol l-a obtinut in anul 1984. In 1987 joaca pentru prima data alaturi de Patrick Swayze. Pentru acest rol a primit o nominalizare la Globurile de Aur.

Patrick Swayze

In Dirty Dancing, regretatul actor a interpretat rolul instructorului de dans. Dupa ce au jucat impreuna in acest film, Jennifer Gray l-a numit “cowboy cu inima tandra”. Dupa Dirty Dancing actorul a jucat in mai multe filme, cel mai cunoscut din ele fiind Ghost.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care joaca in serialul Manifest?

Jerry Orbach

Fanii filmului il cunosc drept tatal lui Baby. Cel care a intereperat rolul dr. Jake Houseman s-a bucurat de o cariera frumoasa. S-a facut remarcat in special in seriale. Cel mai cunoscut serial in care a jucat este Law&Order.

Cynthia Rhodes

Cynthia Rhodes era Penny, partenera lui Patrick Swayze. Ea este cea care ramane insarcinata cu Robbie. Dirty Dancing nu este primul film in care joaca aceasta dansatoare de profesie. A mai aparut in Flashdance si Xanadu. Dupa Dirty Dancing decide sa renunte la cariera de dansatoare.

Jack Weston

Cel care interpreta rolul proprietarului de hotel si al pacientului si prietenului Dr. Houseman. Jack Weston nu a asteptat Dirty Dancing penru a se face cunoscut. Cu peste 50 de roluri la activ, a fost nominalizat la Golden Globes si Tommy Awards. A murit in anul 1996 la varsta de 72 de ani.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Netflix Sweet Tooth

Max Cantor

A interpretat rolul de bad boy, adica al lui Robbie Gould. El a inselat-o pe Lisa, sora lui Baby si a lasat-o insarcinata pe Penny. Insa cariera sa de actor a fost scurta. A decedat la doar 32 de ani, la 4 ani de la lansarea filmului in urma unei supradoze cu heroina.

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More