Ce actori joaca in serialul Stairway to Heaven

In filmul Stairway to Heaven actorii joaca rolul unor indragostiti, unor senzuali, este pur si simplu greu sa ne desprindem ochii de televizor atunci cand il urmarim. Esti curios sa afli care sunt actorii din Stairway to Heaven? Iti spunem noi chiar acum.

Este un film produs in Rusia, o adaptare a serialului coreean, Stairway to Heaven. Intriga a fost modificata lejer si au fost adaugate cateva scene din copilaria personajelor si povestea de dragoste a mamei personajului principal.

Intriga serialului

Serialul ne vorbeste despre iubirea interzisa dintre Anna si Artem. Mama lui Anna moare. Tatal sau se casatoreste cu o femeie care are deja o fiica din prima casnicie. Isolde, sora vitrega este incredibil de geloasa, vrea sa indeparteze totul din calea sa. In urma unui accident pe autostrada, totul se schimba pentru frumoasa Anna…

Vera Zhitnitskaya

La fel ca multi alti actori din film, Stairway to Heaven este primul rol din cariera actritei. Interpreteaza rolul lui Anna, fiica unui arhitect cunoscut. Vera s-a nascut pe data de 27 noiembrie 1987 in oraselul Berdsk, situat in regiunea Novossibirsk.

Asemanatoare

Care sunt actorii care au interpretat mai multe roluri in…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in La Casa de Papel

Mikael Aramyan

Este un actor tanar, nascut in Armenia in anul 1992. La scurt timp de la nasterea sa, parintii au decis sa se mute in capitala Rusiei. Fratele sau Levon a devenit un medic cunoscut. Mikael a studiat limba spaniola la facultate. A cochetat o perioada cu cariera de manechin. In Siarway to Heaven Mikael interpreteaza rolul lui Artem Rudbev, mostenitorul unei companii profitabile.

Simahodskaya Catherine

Simahodskaya Catherine interpreteaza rolul lui Isolde, o femeie furioasa si periculoasa deopotriva. Actrita a obtinut primul sau rol in 2010 intr-un film politist. A jucat in seriale cunoscute precum Univer. Incepand cu anul 2014 actrita incepe sa primeasca roluri serioase. A atras atentia publicului datorita rolului din serialul Stairway to Heaven.

Sands Alexander

Inca din copilarie actorul era interesat de muzica, a invatat sa cante la mai multe instrumente muzicale. A inceput sa apara initial pe scena teatrului din Moscova, mai apoi pe scena teatrului Tchekhov. Primele roluri le obtine in perioada in care era inca student. Cele mai cunoscute roluri ale sale sunt First Horse si Mirror for a Hero.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Gone for Good?
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More