Care sunt actorii si actritele care joaca mereu acelasi rol?

Ti s-a intamplat vreodata sa te gandesti „uite, l-am mai vazut pe acel actor/ actrita intr-un alt serial”? Si unii actori si actrite interpreteaza adesea acelasi tip de personaj in seriale, dupa cum dovedesc acesti actori si actrite!

Robert Sheehan: tipul complet nebun

Probabil ca l-ai cunoscut pe Robert Sheehan in Misfits, un serial traznit despre adolescenti cu puteri supranaturale dupa ce au fost loviti de fulger. Actorul il interpreteaza pe Nathan, un baiat excentric, cu un caracter puternic si deschis, caruia nu ii pasa nicio secunda daca isi raneste semenii. Personalitatea sa este foarte asemanatoare cu cea a unui alt personaj al sau, Klaus din The Umbrella Academy. Si el are puteri, este excentric si nu ezita sa fure ce are nevoie (amintiti-va ca si lui Nathan din Misfits ii place sa fure). Are un temperament aprins, nu trece neobservat si este foarte iubit de fanii seriei. Doua roluri foarte asemanatoare interpretate de acelasi actor: Robert Sheehan.

Asemanatoare

Care sunt actorii traumatizati de un rol pe care l-au jucat?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care joaca in Good Grief?

Frances Conroy: mama devastata

Frances Conroy este o actrita cunoscuta in lumea serialelor si joaca adesea acelasi tip de rol: cel al mamei devastate de pierderea unei persoane dragi. Sa luam, de exemplu, personajul ei Ruth din Six Feet Under. Ea isi pierde sotul si trebuie sa faca fata durerii inca din primele episoade ale serialului. Recent, ea a jucat acest tip de personaj in sezonul 2 din Dead To Me, cand a interpretat-o pe mama lui Steve, devastata de moartea acestuia. Ea joaca acest tip de rol si in afara serialului, precum in filmul Joker, unde joaca rolul mamei lui Joker, suparata de problemele pe care le intalneste in viata de zi cu zi.

Matt LeBlanc: tipul care incearca sa reuseasca la Hollywood

Oricat de mult l-am iubi pe Matt LeBlanc, trebuie sa recunoastem ca joaca mereu acelasi rol in serialele sale. Totul a inceput in Friends, unde il interpreteaza pe Joey, un barbat al carui scop final este sa devina actor la Hollywood. Cei mai buni colegi ai sai il sustin in demersurile sale, iar el reuseste sa obtina cateva roluri fara ca cariera sa sa decoleze. El si-a reluat rolul in Joey, serialul spin-off Friends, in care personajul sau a incercat o data pentru totdeauna sa devina actor la Hollywood. Apoi, in Episodes, actorul il interpreteaza chiar pe Matt LeBlanc, care obtine un rol intr-un sitcom de la Hollywood.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Bridgerton

 

Sursa: https://www.serieously.com/11-acteurs-actrices-series-jouent-toujours-memes-roles/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More