Care actori isi fac singuri cascadoriile?

Chiar daca este o munca mai dificila, exista actori care nu se sfiesc sa isi riste sanatatea pentru a-si filma singuri cascadoriile pe platourile de filmare.

Steve McQueen

In The Great Escape, Steve McQueen a realizat absolut toate cascadoriile pe motocicleta. De fapt toate in afara de una, in care trebuia sa sara cu motocicleta deasupra unui gard cu sarma ghimpata. Cei de la compania de Asigurari au refuzat sa il lase pe actor sa realizeze aceasta cascadorie, aceasta operatiune spectaculoasa, un salt de 20 de metri si 4 metri inaltime. Cu toate acestea, s-a ocupat de toate detaliile.

Tom Cruise

In filmul Mission Impossible : Rogue Nation, actorul in varsta de 54 de ani chiar s-a urcat pe aripa unui avion pe cale sa decoleze, la peste 300km/h. Firele care il tineau au fost sterse la post-productie.

Jason Statham 

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Elite

In Expendables 3, Statham a realizat de unul singur o cascadorie. Trebuia sa conduca un camion pentru o scena de actiune in care franele incepeau sa cedeze. Se trezeste cu camion cu tot in mijlocul marii, incercand sa iasa prin fereastra si sa inoate pana la mal..

Jackie Chan

Specialist in arte martiale, Jackie Chan isi executa cascadoriile in integralitate si pregateste el insusi scenele. Fapt pentru care nicio companie de asigurari nu accepta sa ii acopere filmele. Jackie Chan detine recordul celui mai mare numar de cascadorii realizate de un actor inca in viata.

Harrison Ford

Pana nu demult, Harrison Ford era reputat pentru faptul ca isi realizeaza singur cascadoriile. Cu totii ne amintim de el in celebrul film Indiana Jones. Si in Air Force One a realizat singur cascadoriile. In orice caz, Harrison Ford este atat de cool incat detine un elicopter si participa la misiuni de salvare in muntii californieni.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care joaca in Sex/Life sezonul 2

Daniel Craig

De cand a inceput sa interpreteze rolul lui James Bond, Daniel Craig a tinut sa realizeze el cascadoriile.

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More