Ce actori joaca in Underwolrd: Awakening?

Acest gen de filme sunt extrem de populare datorita faptului ca sunt pline de efecte speciale, de scene vii si dinamice, in plus fata de faptul ca in ele joaca actori cunoscuti. Unul din aceste filme poate fi considerat munca regizorilor Mons Morlinda si Bjorn Stein, Underwolrd: Awakening, care aduna actori profesionisti din intreaga lume.

Kate Beckinsale

Cea mai importanta actrita din filme este, fara indoiala, Kate Beckinsale. Actrita joaca foarte bine in acest film, interpreteaza rolul unei fete vampir.

Stephen Rea

Steven Rea este un actor de origine irlandeza. Chiar daca are peste 70 de ani continua sa apara in numeroase filme si proiecte. In anul 1993 actorul a fost nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun actor in Cruel Game.

Asemanatoare

Care este filmul pentru care spectatorii aveau asigurare de…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Jurnalul Annei Frank: care sunt cele mai bune seriale si filme bazate pe opera curajoasei victime a Shoah-ului?

In Underworld: Awakening, Stephen Rea joaca un rol principal insa un rol negativ.

Michael Ely

Michael Ely s-a nascut in Statele Unite ale Americii in anul 1993. De-a lungul carieri de actor a avut proiecte numeroase insa nu toate s-au bucurat de un astfe de succes ca si Underworld: Awakening. In film actorul interpreteaza rolul unui detectiv.

Theo James

Este unul din cei mai tineri actori din filmul Underworld: Awakening. In momentul in care a inceput sa joace in film avea doar 27 de ani. Nu a avut prrea multe roluri in spate atunci cand a fost ales sa joace in film. Cele mai cunoscute filme in care a jucat sunt Divergent (2014). In Underworld: Awakening, personajul lui Theo James il ajuta pe personajul principal sa ii salveze fiica.

Indiferent de film, actorii au o influenta decisiva asupra rezultatului final. Au o mare responsabilitate pe umeri cu alte cuvinte. Cu totii se straduiesc sa joace cat mai profesionist ceea ce face filmul extrem de interesant de urmarit si de vizionat. Unul din motivele pentru care acest film s-a bucurat de succes este oferit de combinatia perfecta dintre actori si actiune.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile lunii iunie pe Netflix?

Sursa: http://fr.nextews.com/f3e41b7a/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More